Cancan

Maria Ghiorghiu, previziune înfricoșătoare despre omenire: „Vine sfârșitul lumii! Vine”

Publicat: 24 nov. 2023
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Maria Ghiorghiu previziune înfricoșătoare despre omenire Vine sfârșitul lumii Vine
Maria Ghiorghiu susține că a primit un „mesaj divin” despre sfârșitul lumii

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a făcut recent o previziune înfricoșătoare despre omenire, după ce a primit un „mesaj divin”. Practic, aceasta vorbește despre sfârșitul lumii, o temă prezentă în toate culturile și religiile. De data aceasta, Maria Ghiorghiu a scris pe blogul său despre ultima experiență trăită în acest sens.

De când există omenirea și vorbirea, s-a discutat despre finalul umanității. Mulți sunt cei care și-au dat cu părerea și chiar Noul Testament se termină cu Apocalipsa lui Ioan. Motivul veșnic recurent al venirii lui Iisus Hristos pe Pământ va exista mereu, indubitabil. Pe de altă parte, așa cum se întâmplă și cu alte mituri, există mai multe variante și scenarii ale poveștii.

Maria Ghiorghiu, previziune înfricoșătoare despre omenire

Joi, 23 noiembrie 2023, Maria Ghiorghiu a scris, pe blogul său, încă una din previziunile sale. Cea considerată a fiind clarvăzătoare, care trimite „mesaje divine” atât pe site-ul propriu, cât și la mai multe posturi de televiziune, a vorbit despre același subiect care a înnebunit omenirea de secole întregi, sfârșitul lumii. Cu toate acestea, unii cred că nu va fi vorba despre un final propriu-zis, ci despre o reinventare a umanității, așa cum notează și Maria Ghiorghiu pe blogul său, potrivit Cancan.ro.

„Dragii mei,
În această noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune așa:
«Uite, ca să nu mai zici că nu vine sfârșitul Lumii!
Vine sfârșitul Lumii! Vine!»
Clipa în care văd o încăpere și un Preot care vorbește cu cineva nevăzut de mine.
Preotul întindea mâna sa dreaptă, spre în față, ca atunci când ar încerca să explice cuiva ceva. Preotul spunea mereu:
«Vine sfârșitul Lumii! Vine!»

Și cu o lună înainte, aceeași clarvăzătoare spunea într-o emisiune:

„Se apropie venirea Mântuitorului și, dacă se apropie venirea Mântuitorului, toată lumea va crede că totul s-a sfârșit și nimeni nu ne poate salva.”

Cu ce se ocupă Maria Ghiorghiu

Clarvăzătoarea vorbește des despre mesajele pe care le-ar primi din surse divine, dar rar despre propria-i persoană. În viața de zi cu zi, este asistentă la un cabinet de avocatură, așa cum notează și pe blogul său. De asemenea, are grijă de casă, își face treburile zilnice și consideră că Biserica este prima ei casă:

„Nu am deloc timp liber. Sunt un om obișnuit, am grijă de nepoțica de 3 anișori (n.r. – 9 în prezent), fac de toate în casă. Adică, spăl, calc, gătesc, dau cu aspiratorul etc. Iar noaptea, stau până în zori și scriu toate câte trăiesc, fie ele ziua sau noaptea. Acestea sunt momentele, orele când eu sunt fericită și împlinită.

Casa mea, prima casă a mea, este SFÂNTA BISERICĂ, unde mă simt precum peștele în apă. Aici sunt fericită cu adevărat. Și mai sunt fericită foarte, când unii cititori îmi scriu că datorită  CUVÂNTULUI LUI DUMNEZEU pe care eu ÎL scriu pe Blog, ei s-au întors la CREDINȚĂ, au devenit mai buni și mai iubitori. Aceasta este o bucurie imensă pentru sufletul meu”, a precizat Maria Ghiorghiu.

Comentarii
  • Tzatza Maricica, arunca-te de la etajul 10 in capul ala bolnav prin de gargauni !

    Stim cu totii ca te plateste masoneria sa mananci RAHAT pentru a transmite romanilor numai frici de la Tecuci, pentru ca esti vanduta Satanei si iti plac argintii.

    Dumneata si tiganga Hara, doua cretine care vorbiti numai prostii, fara sa se fi adeverit vreo prezicere satanista de a voastra, dar ati reusit sa-i speriati pe romanii IDIOTI, si asa cretini din nastere, si infricosati de TEMBELIZOARE.

    Amandoua sunteti complice la GENOCIDUL poporului roman, pentru ca ati ajutat satanistii sa sperie romanii.
    Amandoua veti ajunge in fata judecatorului asa cum vor ajunge CRIMINALII care au omorat romanii cu 5G si cu arma biologiga numita ,,vaccin”.

    Teroarea raspandita in Mass-media, la care ati participat amandoua satanistelor, a ajutat la starea psihologica negativa a romanilor si implicit la moartea lor, pentru ca bolnavii au nevoie de vorbe bune si de o stare sufleteasca pozitiva, nu de minciunile voastre, SHTOARFELOR !

    PUASCARIA stie de voi !

Adauga un comentariu