Cancan

Marian Drăgulescu de la Survivor a rămas corigent în liceu. Ce studii are gimnastul

Publicat: 21 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marian Drăgulescu de la Survivor a rămas corigent în liceu. Ce studii are gimnastul
Marian Drăgulescu a divorțat cu scandal de Larisa, în urmă cu aproape 15 ani

Marian Drăgulescu este la Survivor de mai bine de o lună, în tabăra Faimoșilor, și chiar a experimentat și condițiile vitrege ale exilului. Potrivit apropiaților săi, gimnastul s-a antrenat din plin pentru participarea la show-ul de supraviețuire din Republica Dominicană. Toată lumea știe că Marian Drăgulescu este un adevărat campion în disciplina care la consacrat, însă el s-a confruntat cu probleme pe când era licean, chiar rămânând corigent la o materie.

Multiplu medaliat la Europene, Mondiale și la Jocurile Olimpice, Marian Drăgulescu este unul dintre cei mai titrați gimnaști ai României. Însă, spre deosebire de alți sportivi, Marian Drăgulescu nu a abandonat școala. Actualul Faimos de la Survivor România 2022 se mândrește, cu fiecare ocazie, că are studii superioare. Doar că puțină lume știe că cel poreclit „Marocanul” a avut probleme serioase pe durata liceului, după ce a rămas corigent la o materie. Totodată, în urmă cu aproape 15 ani, el a intrat în atenția publicului din cauza divorțului de prima soție – Larisa. Aceasta a devenit și ea celebră în ultima perioadă pentru felul în care își vinde imaginea.

Marian Drăgulescu de la Survivor a avut probleme în liceu

Cu peste 300 de medalii câștigate de-a lungul carierei, Marian Drăgulescu este unul dintre cei mai importanți gimnaști ai României. Însă concurentul din celebrul show de supraviețuire a acordat o atenție aparte și educației. După terminarea liceului, ce-i drept cu anumite probleme, el a absolvit ANEFS-ul și în plus se mândrește și cu un master.

În cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva timp, Marian Drăgulescu și-a amintit de perioada când era la liceu. Astfel, el a povestit că la un moment dat s-a confruntat cu probleme la unele materii, ba chiar a rămas și corigent. Din cele spuse de Faimosul de la Survivor, toate aceste probleme au apărut din cauza programului încărcat pe care îl avea.

Noi am învăţat în şcoli normale, fără vreun tratament preferenţial. Ne dădeau scutiri atunci când aveam vreo competiţie, dar atât. Deci mergeam zilnic la şcoală, tot programul! Nici nu eram genul de om care-i trăgea la chiulangeală pe colegi, pentru că n-aveam timp pentru asta. În singurul timp pe care-l aveam trebuia să stau la şcoală, pentru că apoi trebuia să revin în cantonament. Eram piatră rară pe-acolo. În afară de şcoală, n-aveam timp să ies cu ei la un suc, să merg în vacanţe. Eh, eu am schimbat multe şcoli: am învăţat până-ntr-a VIII-a în Bucureşti, apoi m-am mutat cu lotul de juniori la Timişoara, unde am făcut clasa a IX-a, apoi la Reşiţa, pentru doi ani, şi-apoi din nou în Bucureşti. Am făcut turul României cu şcolile”, a spus Marian Drăgulescu.

A fost corigent la fizică

Concurentul de la Survivor România 2022 a avut mari probleme la o materie în liceu, despre care recunoaște că nu era deloc pe placul său. Este vorba de fizică, obiect din cauza căruia a rămas chiar corigent. Însă pentru a nu rămâne repetent, s-a pus rapid cu burta pe carte și a luat singura notă de 10 din școală pe care profesorul o dăduse până atunci.

Intrasem într-o situaţie destul de delicată la fizică. Am avut câteva competiţii, am lipsit de la şcoală şi n-am apucat să recuperez. A mai fost şi neşansa de a fi scos la tablă când nu trebuia. Rămăsesem corigent pe primele două trimestre şi îmi trebuia o notă mare să nu rămân pe toamnă. Iar profesorul era cel mai exigent din şcoală – nu dăduse nota 10 nimănui. E, m-am pus cu burta pe carte şi, până la urmă, am luat 10. Intrasem în panică, era o ruşine că am rămas corigent. De ruşine, de orgoliu, am mâncat cartea aia”, a mai Marian Drăgulescu de la Survivor.

Adauga un comentariu