Cancan ultimă oră

Marian Godină și-a botezat fetița în Brașov. Cine sunt nașii fiicei lui

Publicat: 20 aug. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Marian Godină și-a botezat fetița în Brașov. Cine sunt nașii fiicei lui
Marian Godină s-a căsătorit în 2018 cu Georgiana, o tânără superbă cu care se înțelege de minune

Marian Godină o ține doar în momente de fericire și bucurie. Dacă cu două luni în urmă, pe data de 2 iulie, soția lui i-a făcut cadou o fetiță, ei bine azi a venit momentul să o creștineze. Fetița lui Marian, Maria, a fost botezată astăzi, în Brașov.

Anunțul despre botez a fost făcut chiar de Marian, pe contul său de Facebook, unde a publicat mai multe fotografii de la eveniment. Acesta s-a fotografiat alături de fiica sa și de Georgiana, soția lui, dar și de nașii fetiței.

Cine sunt nașii fetiței lui Marian Godină

Marian Godină a făcut publicat pe contul său de Facebook câteva fotografii de la botezul fiicei lui. Acesta apare alături de fiica și soția sa, dar și alături de nașii fetiței. Cei doi au ales ca fetița lor să fie botezată de jurnalista Emilia Șercan, de Gabi Berbeceanu și Traian Berbeceanu, fost ofițer de poliție și fost prefect al Bucureștiului, acesta fiind și nașul de cununie al Marian. Aceștia apar împreună în fotografia pe care a publicat-o Godină, îmbrăcați elegant și ținând lumânările de botez în mână.

Marian Godină a făcut anunțul venirii fetiței într-un mod aparte

Când soția sa a rămas însărcinată, Marian Godină a făcut anunțul pe Facebook într-un mod amuzant: „Pentru că suntem prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță. Pentru că barza nu ne-a răspuns, am vorbit cu bărzoiul și a rezolvat el”.

Acesta și-a luat în serios rolul de tată și se implică constant în creșterea fetiței:

„Mi-a luat puțin timp până să deprind îmbrăcarea în câteva secunde a unei veste antiglonț, dar hamului pentru purtat bebelușul încă nu am reușit să-i dau de cap”, a scris Godină pe Facebook.

Comentarii
Adauga un comentariu