Local

Imagini din centrele de vaccinare din Iași. În unele locații se stă la coadă. Marian Grigoraș, prefect al judeţului Iaşi: ,,Peste 500 de ieșeni s-au vaccinat într-o singură zi la centrul de la Cinematograful Victoria” -FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 23 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagini din centrele de vaccinare din Iași. În unele locații se stă la coadă. Marian Grigoraș prefect al judeţului Iaşi Peste 500 de ieșeni s-au vaccinat într-o singură zi la centrul de la Cinematograful Victoria -FOTO VIDEO UPDATE
Prefectul Marian Grigoraș a declarat că municipul Iași revine la scenariul galben

Mergeți să vă vaccinați! Vaccinul vă salvează viața!

UPDATE:

Cel mai aglomerat centru de vaccinare de astăzi se pare că este cel de la Palas Mall.

Astăzi, 23 octombrie 2021, puțini ieșeni s-au prezentat la centrele de vaccinare. Se pare că o parte din centrele de vaccinare erau aproape goale.

În data de 22.10.2021, în județul Iași au fost administrate 5591 doze de vaccin. Dintre acestea, 3682 sunt vaccinări cu prima doză, 517 cu a doua doză, 1392 cu doza trei.

Cele mai multe vaccinări s-au făcut la centrul de la Cinematograful Victoria – 505, Casa de Cultură a Studenților – 439, centrul Palas – 432, centrul Gara Iași – 395, centrul Era – 364.

Dintre medicii de familie, cele mai multe doze zilnice au fost administrate, așa cum ne-a obișnuit, la cabinetul dnei doctor Movileanu Virginia Iulia, din Pașcani (100 de persoane vaccinate).

Lista centrelor de vaccinare:
https://dspiasi.ro/programul-centrelor-de-vaccinare-impotriva-covid-19-din-judetul-iasi/

Lista medicilor de familie care vaccinează:
https://dspiasi.ro/in-atentia-persoanelor-care-doresc-vaccinarea-in-cabinetele-medicilor-de-familie-13-iulie-2021/

Adauga un comentariu