Cancan ultimă oră

Mariana Cojocaru este fascinată de lucruri neobișnuite. Ce obiecte are astrologul în propria casă?

Publicat: 26 ian. 2022
Astrologul Mariana Cojocaru
Mariana a făcut o mărturisire cu care a șocat pe toată lumea

Mariana Cojocaru este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi de la noi din țară. Aceasta vorbește ori de câte ori are ocazia despre karma, energie, dar și astrologie și se bucură de mare succes în rândul oamenilor. Un lucru important nu se știe, însă, despre ea: ce ține ascuns în propria ei casă.

Ce ascunde Mariana Cojocaru

Mariana Cojocaru este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi de la noi din țară. A avut o viață extrem de interesantă și are un mare succes în plan profesional. De la ea aflăm că și-a ales casa într-un mod special: a visat dinainte locul în care va sta, locuința în care se va muta.

“Vreau să spun că este un loc cu un marcaj special pentru că eu am visat înainte și locul și casa. Tot! Și când am ajuns aici și am văzut casa, ziceam – Doamne, oare asta o fi? – și îmi aminteam în vis că undeva peste câmp, aici era o cruce (…) era iarnă, m-am dus eu frumos și când am văzut crucea zic nu mă înșel. Asta e casa și asta va fi casa mea”, a povestit astrologul.

Mariana Cojocaru a studiat astrologia karmică și a dezvoltat tot felul de abilități

Mariana Cojocaru are o bună pregătire în domeniul său de activitate. Aceasta a stat timp de 5 ani în Thailanda, unde a studiat astrologia karmică și a dezvoltat tot felul de abilități. De acolo, astrologul s-a întors în România cu diverse obiecte cu o mare însemnătate. Mai exact, aceasta are prin casă tot felul de statuete care întruchipează îngeri sau diverse animale, pietre prețioase, care aduc o protecție importantă pentru aceasta.

Astrologul mai ține în casă și cenușa unor călugări morți

Mariana a făcut o mărturisire cu care a șocat pe toată lumea. Astrologul mai ține în casă și cenușa unor călugări morți, lucru de care este foarte mândră. Potrivit Marianei, cenușa umană are rolul de protecție, având grijă de casă, dar și de sănătatea ei, cu care a avut mari probleme de-a lungul timpului. Deși pentru unii poate părea ciudat, astrologul susține că acest obicei este unul foarte bun, care o ajută să se simtă protejată.

 

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare
Adauga un comentariu