Local

Maricel Popa aseamănă marșul LGBTQ cu hramul Cuvioasei Parascheva. Senatorul PSD nu a găsit vreo diferență între cele două manifestări. Îl apară cu dinții pe gafeurul de serviciu din Consiliul Local

Publicat: 08 oct. 2021
Alesul PSD din Consiliul Local, Bogdan Balanișcu, ar trebui să nu mai facă parte din Consiliul Local Iași, după o asemenea remarcă

PSD Iași îl ține în brațe pe consilierul local Bogdan Balanișcu. Președintele organizației județene, Maricel Popa, nu vede nici o problemă în faptul că liderul de grup al consilierilor locali social democrați a asemănat hramul Sfintei Cuvioase Parascheva cu marșul Pride 2021 al comunității LGBTQ. Senatorul PSD a încercat să-l spele pe consilierul local, susținând că declarația acestuia a fost scoasă din context și că oricum a fost atenționat în ședințele interne. Practic, pentru Maricel Popa asemănarea între marșul comunității LGBTQ și sărbătoarea religioasă este cât se poate de firească, din moment ce nu a luat nicio măsură împotriva alesului PSD. Fie Maricel Popa este pe total în afara subiectului, fie încearcă să dreagă busuiocul ca această declarație a lui Balanișcu să fie uitată.

Alesul PSD din Consiliul Local, Bogdan Balanișcu, ar trebui să nu mai facă parte din Consiliul Local Iași, după o asemenea remarcă. Liderii PSD ar putea să-i retragă calitatea de lider de grup, afirmațiile acestuia nefiind demne de o asemenea titulatură. Marcel Ciolacu, liderul PSD, ar trebui să ia măsuri în aceste condiții, pentru a nu mai permite astfel de derapaje în spațiul public.

„A fost scoasă din context. S-a discutat în Biroul Politic ieri (joi, 7 octombrie 2021). S-a discutat această speță, eu cred că nu s-a înțeles destul de bine. A fost atenționat pe viitor”, a susținut Maricel Popa. Declarația nu a fost scoasă din context, ea fiind integrală apărută în spațiul public.

Comentarii
  • Ii este frica găștii Chirica & Ostaficiuc de Balaniscu asta. Urmaresc sedintele din motive profesionale si vad ca asta e unul din cei care il tot contreaza pe al nostru primar :)))

  • Urmăresc ședințele CL și pot spune ca acest consilier PSD este de tot PIȘU.impresia e ca vrea sa para interesant dar omul e pe dinafară cu subiectele și nu știu de ce dar creeaza impresia ca joacă la doua capete. Despre șeful lui POPA,un caraghios care nu știe sa articuleze doua vorbe. PSD e in cădere liberă la Iasi cu oameni de teapa ăstuia care batjocorește biserica și a lui Popa care îl acoper.

  • Popa i-ați agariciul homosexual și aruncativă in Bahlui. Se pare ca trebuie sa vina Ciolacu sa facă ordine la filiala asta de doi bani. Adică nesimțitul asta face o blasfemie la adresa bisericii și tu îl ții in brațe,e băiat de băiat.,Popa dacă e așa de bun de ce nu-l iei la tine acasă ? Rusine PSD care a devenit un fel de USR adică aceeași mizerie. PSD = iubire eternă pentru homosexualii Huooooooooo

Adauga un comentariu