Local

Maricel Popa, fostul preşedinte al CJ Iași, plânge după mandatul pierdut. Şi-a făcut un nou raport de activitate cu realizările altora

Publicat: 13 oct. 2020
Maricel Popa, fostul preşedinte al CJ Iași, plânge după mandatul pierdut
Maricel Popa, fostul preşedinte al CJ Iași, plânge după mandatul pierdut

Maricel Popa, fostul preşedinte al Consiliului Județean Iaşi, suspină după mandatul pierdut. Acesta şi-a făcut astăzi, 13 octombrie 2020, raportul de activitate pe perioada mandatului 2016-2020. Maricel Popa se laudă că a făcut 237 kilometri de drumuri județene, realitatea fiind cu totul alta. Fostul preşedinte al Consiliului Județean a băgat inclusiv Axa rutieră Iaşi -Suceava în raport, poate cel mai prost proiect făcut pe sectorul de drumuri în mandatul său.

 

Nu trebuie uitat nici spitalul mobil pentru tratarea pacienților cu COVID de la Lețcani, obiectiv de care acesta şi-a bătut joc încă de la bun început. Una peste alta, mandatul lui Maricel Popa la Consiliul Județean Iași a fost presărat de combinații pentru sinecuriştii din jurul acestuia. Popa se laudă cu proiectele medicale ale altora, cu obiectivele demarate de primăriile din județul Iași, etc. Acesta este fostul şef al CJ Iași, cel mai slab preşedinte din istoria județului.

Maricel Popa nu a intrat in greva foamei! Mai asteaptă un pic

Întrebat de reporterii BZI.RO dacă a intrat în greva foamei, aşa cum a declarat la un post naţional de televiziune, Maricel Popa s-a arătat deranjat de întrebare şi a declarat că încă nu a intrat în greva foamei.

Putem observa demagogia viitorului fost şef al Consiliului Judeţean şi încercarea cu disperare de a mai obţine un minim capital de imagine. Totuși, sfârşitul politic al lui Maricel Popa este aproape, acesta urmând să piardă șefia PSD Iași.

Maricel Popa declarase, la sfârșitul săptămânii trecute faptul că va intra în greva foamei de luni sau duminică (11-12 octombrie). Totuşi, astăzi ne aflam pe data de 13 octombrie şi Maricel Popa nu a intrat în greva foamei.

Şeful CJ Iași a completat spunând că va intra de vineri în greva foamei. Desigur, reporterii BZI.RO vă vor ţine la contact cu absolut toate deciziile luate de Popa

Maricel Popa și Camelia Gavrilă au călcat în picioare statutul PSD

În cursul zilei de mâine, 14 octombrie 2020, la Iași este așteptat să ajungă Marcel Ciolacu, președintele PSD la nivel central. Acesta va ajunge la Iași pentru a discuta cu primarii filialei și pentru a face o evaluare a formațiunii după alegerile locale 2020. Marcel Ciolacu trebuie să ia în calcul și excluderile din partid și automat de pe listele pentru Consiliul Local și Consiliul Județean a unor oameni plantați de gașca controlată de Maricel Popa, Camelia Gavrilă și Cristian Stanciu

Mai multe persoane din PSD Iași care nu au avut niciodată tangență cu acest partid au ajuns să reprezinte formațiunea în Consiliul Local și Consiliul Județean. Persoane precum Elvira Rotundu, director la Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iași, sau Marian Dalban, angajat la cabinetul parlamentar al deputatului Camelia Gavrilă, au prins locuri eligibile în Consiliul Local pe listele PSD Iași. Alături de aceștia, a intrat în Consiliul Județean Iași și bătăușul Mircea Manolache, promovat de Maricel Popa, fostul președinte al instituției. Niciunul dintre aceștia nu are ce să caute pe listele PSD Iași, statutul formațiunii fiind grav încălcat în această situație.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii
  • In sfârșit acest guvern are sânge în instalație… Nu ia pozitia ghiocel in fața popimii. Se dovedește că într-adevăr suntem un stat laic…și nu obedient Bisericii așa cum făceau comuniștii. Sănătatea populației este mai importantă acum in vreme de cumpănă. Vor sari în sus o armata de babe și moșnegi care pupa fundurile popești…însă asta este realitatea…Dar mă bucur că i.a ars tare la buzunare pe Slujitorii Banului nu ai Domnului…

Adauga un comentariu