Local

Maricel Popa, pus la zid de liderii centrali ai PSD: ”Organizația Iași este praf”

Publicat: 05 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maricel Popa pus la zid de liderii centrali ai PSD Organizația Iași este praf
Senatorul Maricel Popa a fost criticat de liderii PSD într-o ședință internă ce a avut loc la Iași

Maricel Popa a fost făcut cu ou și cu oțet de liderii PSD. La o întâlnire cu primarii la care a participat și Marcel Ciolacu, președintele PSD la nivel național, liderii de la nivel central s-au arătat nemulțumiți de organizația condusă de Maricel Popa.

Desant al PSD în județul Iași. Marcel Ciolacu, președintele PSD și șeful Camerei Deputaților, a fost ieri, 4 februarie 2022, într-o vizită la Iași. Ciolacu a venit însoțit de Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, dar și Adrian Câciu, ministrul Finanțelor. La Iași a ajuns și Paul Stănescu, secretarul general al PSD. Ciolacu s-a întâlnit și cu primarii organizației PSD Iași, pentru a discuta cu aceștia mai multe situații din interiorul partidului.

Maricel Popa, criticat de liderii PSD. ”Sunteți praf! Organizația Iași este praf”

Ieri a avut loc și o întâlnire cu primarii PSD și cu alți lideri ai organizației de la Iași. Discuțiile au fost axate în jurul viitoarelor alegeri. Maricel Popa și-a exprimat intenția de a candida la șefia Consiliului Județean, în timp ce pentru Primăria Iași par că au apărut mai mulți candidați. Atât prefectul Bogdan Cojocaru, cât și Bogdan Balanișcu, secretar de stat în Ministerului Mediului, dau din coate pentru a ajunge candidatul partidului la Palatul Roznovanu. Totuși, liderii de la centru au arătat că activitatea organizației conduse de Maricel Popa lasă de dorit. Paul Stănescu, secretarul PSD, s-a arătat nemulțumit de felul în care arată filiala în județ. Stănescu a repetat de câteva ori sintagma

”Sunteți praf! Organizația Iași este praf”.

Marcel Ciolacu: ”Românii au decis ca Maricel Popa să nu mai fie președintele Consiliului Județean”

Făcut cu ou și cu oțet de Paul Stănescu, Maricel Popa a fost apărat în public de șeful său pe linie politică. Întrebat de reporterii BZI dacă este mulțumit de modul cum a condus senatorul Maricel Popa organizația de la Iași, Marcel Ciolacu nu a avut nimic de obiectat. Asta deși Maricel Popa a pierdut lamentabil alegerile locale din 2020.

”Din punctul meu de vedere, Maricel Popa a fost unul dintre cei mai performanți președinți de consilii județene din România. Niciodată, la Iași, nu au fost implementate atât de multe proiecte din bugetul de stat și din bani europeni. Întotdeauna, românii au dreptate. Au decis ca Maricel Popa să nu mai fie președintele Consiliului Județean, dar tot românii au decis să fie senator ”, a spus Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Marcel Ciolacu, despre întâlnirea lui Maricel Popa cu Liviu Dragnea: ”A fost o confuzie”

Întrebat despre o întâlnire pe care Maricel Popa a avut-o cu Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, Marcel Ciolacu a încercat să evite un răspuns tranșant.

”A fost o confuzie de nume, era alt Maricel”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Mai mult, liderul PSD a început să enumere unele proiecte ale Iașului pe care le tot învârt politicienii în ultimii ani, cum ar fi Autostrada A8 Iași – Târgu Mureș, fără însă a spune ceva concret pentru locuitorii județului Iași. Nu este pentru prima oară când Maricel Popa este pus la zid de liderii PSD în spatele ușilor închise, după ce a pierdut lamentabil alegerile locale din 2020.

Adauga un comentariu