Local

Penibil! Maricel Popa a găsit vinovații pentru pierderea alegerilor locale 2020. Atac la parlamentarii PSD Iași! Delir total al fostului președinte al CJ

Publicat: 03 oct. 2020
Maricel Popa, fostul președinte al CJ Iași, a atacat parlamentarii PSD Iași după pierderea alegerilor locale 2020
Maricel Popa, Camelia Gavrilă și Cristian Stanciu la PSD Iași

Delir total al lui Maricel Popa, fostul președinte al Consiliului Județean Iași. După ce a pierdut lamentabil alegerile locale 2020, acesta a ajuns să dea vina pe cei din jurul său. Deși a cheltuit toți banii de campanie ai PSD Iași și bani de la Consiliul Județean Iași pe cultul personalității sale, Maricel Popa a aruncat vina în cârca parlamentarilor filialei. În plus, Popa i-a scos nevinovați de eșec pe Camelia Gavrilă și Cristian Stanciu, tocmai principalii artizani ai scorului penibil scos de formațiunea politică. Mai mult, Popa a ajuns să-l atace și pe președintele organizației municipale, Marius Ostaficiuc, cel care a și fost îndepărtat de pe locurile eligibile

Organizația PSD Iași se află în pragul unui adevărat dezastru. Ceea ce a fost odată cel mai important partid din Iași, a ajuns acum la un pas de dezintegrare. PSD Iași a fost tras în jos tocmai de Maricel Popa, fostul președinte al Consiliului Județean Iași, cel care a pierdut lamentabil alegerile locale 2020. Popa a ieșit ieri, 2 octombrie 2020, public pentru a căuta scuze în ceea ce privește eșecul electoral. Mai mult, s-a folosit de instituția Consiliului Județean Iași pentru acest lucru și a chemat doar ce jurnaliști a vrut el. I-a luat lângă el pe eterna perdantă Camelia Gavrilă și pe Cristian Stanciu, artizanii eșecului de la aceste alegeri locale.

Cifre șocante scoase de Maricel Popa. Scuze penibile pentru a se salva în fața conducerii centrale

Maricel Popa, fostul președinte al Consiliului Județean Iași nu vrea să înțeleagă că a pierdut alegerile locale și că trebuie să plece acasă. A scos din context rezultatele totale pe județ și a susținut că a scos cu mult peste scorul partidului și chiar peste cel pe țară. În opinia sa, Popa a fost tras în jos de alții și a dat vina pe organizația municipală și pe parlamentarii partidului. Însă el a fost cel care a dictat listele, el a fost cel care a dispus ca imaginea partidului să treacă în planul doi și să fie promovată imaginea sa peste tot. În aceste condiții, nu este de mirare că scorul partidului la Iași a fost extrem de slab, iar PSD a ajuns pe locul trei în preferințele electoratului. Pentru că el nu este niciodată vinovat, Popa a dat vina pe parlamentarii partidului.

„Scorul meu a fost cu aproximativ 5 la sută mai mare decât scorul partidului. Cu toate acestea, rezultatele obținute nu sunt la nivelul așteptărilor noastre. Vorbesc în mod deosebit de scorul partidului pe județ, dar mai ales la municipiu au intrat, în povestea asta, și unii parlamentari care au obținut rezultate dezastruoase pe colegiile lor. Nu vreau să cred că au făcut-o cu rea intenție, ci prefer să cred că asta este valoarea lor. De aici încolo, PSD, la Iași, trebuie să se reformeze și în privința parlamentarilor. Eu am obținut aproximativ 80.000 de voturi, iar parlamentarii care au fost pe listele de la CJ și care ar fi trebuit să tragă partidul au obținut puțin peste 65.000 voturi”, a fost scuza lui Maricel Popa.

Atac grosolan la colegii de partid. Maricel Popa a aruncat la coș munca unei întregi organizații

Pe lângă atacul la adresa parlamentarilor, Maricel Popa a avut o ieșire și la adresa colegilor de la organizația municipală. Acesta l-a atacat public și pe Marius Ostaficiuc, președintele organizației municipale. Deși l-a scos de pe locurile eligibile, Popa tot pe acesta l-a considerat vinovat de eșec. Culmea, deși a trecut peste organizație și peste ceea ce au vrut oamenii din partid, odată cu candidatura lui Camelia Gavrilă, fostul șef al CJ Iași tot caută vinovații în altă parte.

„La municipiu, scorul mă nemulțumește total. I-am lăsat mână liberă lui Marius Ostaficiuc și am greșit”, a suținut Popa.

Totul, după ce șeful de la municipiu a făcut o analiză clară și coerentă asupra eșecului de la alegerile locale 2020. Culmea, deși el a impus un alt om în locul eurodeputatului Tudor Ciuhodaru, mult mai bine cotat în sondaje (doctorul ar fi luat peste 20 la sută din sufragii, conform cercetărilor sociologice), tot alte persoane sunt vinovate. Popa nu a avut nicio strategie coerentă. S-a înconjurat de oameni care nu știu să facă deloc campanie electorală. Ceea ce a fost la alegerile locale 2020, a fost doar o glumă sinistră orchestrată de Popa, Gavrilă și Stanciu. Fără strategie, fără oameni capabili, PSD Iași s-a decredibilizat în ochii electoratului. Pentru că s-a folosit de infrastructura CJ și de cea a partidului, în interes personal, ar trebui să intre sub lupa procurilor anticorupție.

Camelia Gavrilă a recunoscut că nu avea nicio șansă la Primăria Iași. Grupuri de interese orchestrate de fostul președinte al CJ Iași

Mai mult, candidatul PSD la Primăria Iași, eterna perdantă Camelia Gavrilă, a recunoscut că nu avea nicio șansă la funcția de primar. Gavrilă a fost impusă de cuplul Maricel Popa și Cristian Stanciu. Cei trei au devenit astfel groparii PSD Iași, însă niciunul nu recunoaște acest lucru și caută vinovații în altă parte.

Maricel Popa, fostul președinte al Consiliului Județean Iași, a ajuns să facă o politică de denigrare a celor care nu i-au cântat în strună și nu sunt parte a camarilei pe care o controlează. Parte a acestei scheme este și gazeta Ziarul de Iași. De exemplu, atacul împotriva Aeroportului Iași din ultimele zile, din acestă gazetă, a fost plătit tocmai de Maricel Popa. Acestuia nu-i convine că nu mai controleză anumite instituții și a ajuns să comande astfel de situații. Ceea ce face Maricel Popa ajutat de gazeta lui Toni Hrițac nu pare o gândire de viitor pentru județul Iași, ci o întoarcere în timp, către vremurile de tristă amintire din comunism.

În politică a apărut expresia „hoții ordinari care sunt prinși, spun că ei au făcut tot, dar au fost șantajați de alții”. Maricel Popa încearcă să păcălească electoratul, să inventeze povești doar pentru a-și salva propria piele. Iar faptul că încearcă să-i scoată basma curată pe Camelia Gavrilă și Cristian Stanciu spune totul despre capacitatea sa.

Atacuri orchestrate de Maricel Popa, alături de Camelia Gavrilă și Cristian Stanciu. Trioul care a nenorocit PSD la Iași

După toate aceste aspecte este necesar un singur lucru. PSD Iași trebuie să se reformeze, iar persoanele mediocre și cei care nu au caracter nu mai au ce să caute la conducerea partidului. La fel trebuie să facă și cei în funcții, care nu au făcut nimic pentru partid. Cum este posibil ca să obțină funcții toți neaveniții, în timp ce cei care au muncit au fost dați deoparte?

Persoane precum Elvira Rotundu sau Marian Dalban, oameni puși de Camelia Gavrilă pe listele pentru Consiliul Local, nu au ce să caute în această structură. Fără a fi membri de partid, au ajuns pe liste doar pentru că i-au cântat în strună deputatului PSD și lui Maricel Popa. Nu acesta este PSD de care ieșenii au nevoie. În plus, nici Cristian Stanciu nu mai are ce să caute în PSD Iași, într-o funcție de conducere. Organizația de la Iași trebuie să scape de cei care au distrus filiala, pentru a mai putea spera la o revigorare a partidului la următoarele alegeri.

Comentarii
 • Președintele Popa,sau mai bine spus fostul președinte al C.J. Iasi, nu a fost ales de către locuitorii județului,a fost ales de către cei 37 de consilieri județeni care au fost convinși cu diferite promisiuni făcute de Popa (aici ii excludem pe cei de la PNL și PMP). După ce a fost numit președinte C.J.acest Popa a început sa își arate adevăratul caracter de om fără cuvint,mincinos,lipsit de cuvint și ipocrit. Un individ care promitea și apoi in cinci minute uita ! Cu asemene caracter nu are ce caută in fruntea filialei județene PSD-Iasi. Pe scurt este un individ de NIMIC !!!

 • Bai rahatule. Tu nu înțelegi că membrii PSD nu au ieșit la vot? Să-ți mai spun de ce? Ai susținut mafioții și penalii Iașului . Ce a căutat Popescu și Nichita in funcțiile de consilieri personali? Ești un incult care a distrus filiala Iași iar locul tau este langa Dragnea. Marș afara.sa înțelegi ceva, dacă candida Ostaficiuc la primărie, Chirica ar fi avut un veritabil adversar. Ai membrii valoroși in partid. Dar tu vezi doar ciurucurile mafiote. Hai sictir cretinule

 • O analiza corecta a întregii campanii gestionata de acest Popa. Popa un individ fără viziune care a ocupat posturi in minister sau președinte a filialei PSD Iasi plătind cu bani aceste posturi ! Nu merita sa mai stea niciun minut in fruntea organizației județene PSD Iasi.

 • In cadrul organizației județene PSD Iasi sunt oameni de valoare cu expertiza in ceia ce privește organizarea și gestionarea unei campanii electorale,oameni cu bun simt,corecți,verticali. Acest Popa infect individ merita ACUM un șut in fund ca sa ajungă la gunoi acolo unde ii este locul !

 • Popa trebuie eliminat acum deoarece va încerca sa se pună in capul listei la senat,va ajunge senator PSD și nu mai scăpăm de el ! Acum trebuie eliminat !!!

 • Solicitam dnului Ostaficiuc și celor din jurul lui sa dea un semnal tuturor membrilor PSD Iasi sa ii cerem lui Popa demisia pentru proasta organizare a campaniei și implicit pentru proastele rezultate !

 • Curaj membrilor PSD Iasi ! Jos cu Popa,cel mai incapabil președinte al organizației și al C.j.-ului. Meritam mult mai mult decit acest subinginer cu teza de doctorat falsa !!! Curaj !!

 • Cu Ostaficiuc , Toma ,doi semianalfabeti , lăsați-mă in pace .Ostaficiuc, un șpăgar care a dat bani acestui ziar ca să îl denigreze pe popa. Ostaficiuc în toată campania s-a implicat pentru susținere lui Chirică și nicidecum a psdistilor. Din poziția de fost director al postei a dat mesaje postasilor sa nu distribuie materialele cu Gavrila. Lasă tima cu ăștia. Popa a pierdut ca s-a furat ca la București. Vedeți câte voturi anulate sunt

 • Da,da Popa este un om” citit” ! Habar nu are sa vorbească corect !!! Uitați-va la înregistrările ședințelor C.J.si după exprimați-vă ! Va rog sa ascultați și intervențiile dlui Ostaficiuc și comparați cu ce vorbește analfabetul Popa . Iar pentru Toma Vasile toată aprecierea !

 • Jos cu Popa, jos cu Gavrila, jos cu Laicu , jos cu Stanciu astia au paradit partidul pe persoana fizica, sus Ostaficiuc & CO, Ostaficiuc este un om integru care va ajuta comunitatea ieseana!

 • Noi dorim ca Popa sa fie schimbat de urgentă cu o persoana corecta,cu bun simt și competentă ! Noi nu am nominalizat pe nimeni ! Da,dnul Ostaficiuc sau dnul Toma se încadrează in categoria oamenilor care merita sa preia conducerea dar nu sint numai ei.

 • Important in acest moment este ca acest Popa sa fie schimbat ! Sunt multe persoane pregătite și competente care sa preia conducerea in regim de interimar cum ar fi: Ostaficiuc,Toma,Ivancea,Câtea și alții.

 • Au avut pumnul in gura pus de cretinul de Popa si ai lui. Un țărănoi de la Comarna a ajuns plătind in stinga si dreapta pe aceaste funcții !

 • Sa mai intrati in cursa atunci cand nu mai aveti interese penale, interese financiare si vreti sa faceti ceva in adevaratul sens al cuvantului pt societate, pt oameni!

Adauga un comentariu