Local

Maricel Popa şi Camelia Gavrilă, ciuma roşie de la Iaşi, şi-au luat bodyguard pe bătăuşul Mircea Manolache – VIDEO

Publicat: 27 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maricel Popa şi Camelia Gavrilă ciuma roşie de la Iaşi şi-au luat bodyguard pe bătăuşul Mircea Manolache - VIDEO
Maricel Popa şi Camelia Gavrilă, ciuma roşie de la Iaşi

Momente penibile petrecute în urmă cu puţin timp în Iaşi. Ciuma roşie de la Iaşi, Maricel Popa şi Camelia Gavrilă şi-a luat bodyguard pe nimeni altul decât bătăuşul Mircea Manolache.

Camelia Gavrilă, deranjată de întrebările logice a unui jurnalist

La întrebările logice şi normale avute de un jurnalist ieşean, Camelia Gavrilă a reacţionat dur, semn că, probabil, există un ‘gram” sau mai multe grame de adevăr în porecla pe care aceasta o are în Iaşi.

Un jurnalist a întrebat-o pe Camelia Gavrilă despre celebra porecla ”lantisor” de unde vine porecla şi dacă poate infirma sau nu informaţiile ce circulă în Iaşi.

Vizibil enervată, Camelia Gavrilă a reacţionat dur, chemând ”bodyguardul” de serviciu, pe nimeni altul decât Mircea Manolache. Acelaşi Mircea Manolache care este anchetat într-un dosar al Cordunenilor, acelaşi Mircea Manolache care a bătut o femeie.

PSD Iași promovează oameni care au un trecut cel puţin suspect

Este incredibil cum PSD Iași, împreună cu Camelia Gavrilă şi Maricel Popa a ajuns să promovez pe diverse funcţii, oameni aflaţi în centrul unor scandaluri uriașe.

Mircea Manolache a bătut cu bestialitate o femeie

Omul de afaceri şi politicianul Mircea Manolache este acuzat că a bătut cu sălbăticie o femeie în sediul unei firme controlate de acesta. Ieşeanca povesteşte că, în timp ce solicita informaţii despre autoturismul ei aflat în reparaţii, a fost pur şi simplu atacată de fostul lider UNPR

Controversatul om de afaceri şi politician local, Mircea Manolache, a dat dovadă de un comportament şocant în faţa unei ieşence care solicita informaţii despre un autoturism aflat în reparaţii la un service-auto controlat de acesta. Clienta service-ului a rămas traumatizata după ce a ajuns pe mâinile lui Mircea Manolache şi povesteşte că a fost bătută cu bestialitate de omul de afaceri ieşean, care este cunoscut în Iaşi pentru comportamentul său impulsiv.

Ce declara femeia

„Am dus maşina în service prin asigurarea auto în urmă cu mai multe săptămâni. Era necesară vopsirea barei din spate a maşinii. După mai multe săptămâni în care nu am primit niciun rapsuns de la service, am sunat să văd ce se întâmplă. Cei de acolo au spus că să vin peste câteva zile, apoi iar m-au amânat şi tot aşa. Astăzi am venit să văd personal ce se întâmplă.

Deşi trebuia aplicată doar vopsea pe bara din faţă, am găsit maşina desfăcută în service, cu bordul desfăcut şi mai multe piese desprinse. I-am întrebat pe mecanici de ce este desfăcută maşina, nimeni nu a spus nimic şi am cerut să vorbesc cu şeful de service. Între timp a apărut această persoană în faţa mea, despre care am aflat mai apoi că îl cheamă Mircea Manolache şi este consilier judeţean. A început să ţipe la mine, să mă facă în toate felurile, să îmi iau maşina de acolo, iar eu când am văzut asta, am deschis telefonul să-l filmez. Apoi a sărit pur şi simplu pe mine, mi-a smuls telefonul, m-a zgâriat pe mâini, m-a apucat din spatele capului şi m-a lovit cu sălbăticie în cap”, povesteşte ieşeanca A.S, client al servicelui auto Delcar S.R.L.

Adauga un comentariu