Cancan

Marina Almășan a povestit cum a aflat că era înșelată de Victor Socaciu. Spunea că merge la medic

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marina Almășan a povestit cum a aflat că era înșelată de Victor Socaciu. Spunea că merge la medic
Marina Almășan și Victor Socaciu au trăit o iubire ce părea fără sfârșit. Până la un punct!

Marina Almășan a recunoscut într-o emisiune TV cum a aflat că era înșelată de Victor Socaciu, acesta pretextând că merge la medic. Totul a început să se întâmple la ceva timp după ce suferise transplantul. În cele din urmă, Marina Almășan și-a dat seama că totul era pierdut pentru relația lor.

Marina Almășan și Victor Socaciu au trăit o iubire ce părea fără sfârșit, iar mărturie stau piesele cantautorului care vorbesc despre sentimentele profunde pe care le-au împărțit. Aveau totul și erau fericit, apoi Victor Socaciu s-a îmbolnăvit. A urmat un transplant, multe vizite la medic, iar la un moment dat a apărut și o altă femeie.

„Victor a fost toată viața un rebel”

Marina Almășan a dat detalii despre viața alături de Victor Socaciu și adevărurile dureroase din spatele ei în emisiunea „În Oglindă”, la Kanal D2.

Prezentatoarea TV spune despre fostul său soț că a fost întotdeauna un rebel. Socaciu suporta cu greu restricțiile și îndrumările pe care le primea, fiind mereu în căutarea libertății de exprimare și a realizării sale artistice.

„Victor a fost toată viața un rebel. A suportat foarte greu să i se spună ce are de făcut. El a tolerat aceste opreliști în numele iubirii pe care o avea pentru mine, dupa care a început să le încalce; aici a început, de fapt, marea trădare, care acum, după ani, îmi dau seama că nu a fost o înșelare a mea, ca femeie. El dorindu-și foarte mult să își continue activitatea de artist – și îl înțeleg acum, după moartea lui – să meargă pe scenă, să cânte, chiar dacă era parlamentar. Am încercat sa îl domolesc puțin”, a povestit Marina Almășan.

Marina Almășan, despre cum a aflat că era înșelată de Victor Socaciu

Vedeta a descoperit că cel care îi era soț, sub pretextul unor vizite la medic, își petrecea adesea timpul la mici spectacole organizate de o altă femeie. Marina a trăit atunci o dezamăgire profundă.

„El a zis ca mine, că așa va face, după care a început să meargă în teritoriu. A început brusc să meargă la întâlniri cu alegătorii. După aceea am aflat că el, de fapt, atunci când mergea în teritoriu, sau chipurile la Cluj să își facă analize, în urma transplantului, de cele mai multe ori mergea la niște mici spectacole pe care i le organiza doamna cu care după aceea a și rămas. În momentul în care am aflat lucrurile astea și de existența acestei femei, mi-am dat seama că totul este pierdut.

Dacă a fost capabil un an, după transplant, să facă lucrurile acestea, eu stând acasă și frământându-mă pentru sănătatea lui, mi-am dat seama că, de fapt, el s-a săturat de opreliștile astea și de dădăceala mea. Or, eu nu puteam să rămân lângă el și să văd cum un om moare sub ochii mei”, s-a destăinuit Marina Almășan.

Adauga un comentariu