BZI LIVE

LIVE VIDEO – Marinela Debu, președinta Asociației pacienților cu afecțiuni hepatice din România, discută în emisiunea BZI LIVE despre situaţia pacienților și despre Ziua Mondială a Ficatului 

Publicat: 22 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Tratamentul salvator pentru pacienții cu hepatită nu este gratuit în România , cum este în alte țări. Doar modificarea și completarea hotărârii de Guvern care permite introducerea pe lista medicamentelor compensate și gratuite a noii molecule ce este așteptată de doi ani de mulți pacienți cu diverse patologii. Din păcate în acest moment specialiștii din România pot prescrie vechiul interferon cu efecte terapeutice minime și cu efecte adverse serioase.

Toate acestea le vom discuta în emisiunea de sănătate BZI LIVE , 23 aprilie 2024, ora 9.30 , moderată de Irina Zaharia, a cărei invitată va fi Marinela Debu, președinta Asociației pacienților cu afecțiuni hepatice din România.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu