Actualitate

Mario Fresh, detalii mai puțin cunoscute despre părinți. Unde locuiesc și cu ce se ocupă aceștia

Publicat: 06 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mario Fresh detalii mai puțin cunoscute despre părinți. Unde locuiesc și cu ce se ocupă aceștia
Mario Fresh le este foarte recunoscător părinților săi

Dacă Mario Fresh este un personaj foarte cunoscut, nu același lucru putem spune și despre părinți, Michi și Claudia Gălățanu. Cei doi au părăsit țara în urmă cu câțiva ani și s-au mutat în Tenerife, unde derulează și o afacere. Mai mult, părinții lui Mario Fresh au o relație apropiată și cu iubita acestuia, Alexia Eram.

Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună încă din adolescență, dar relația lor a trecut testul timpului. Concurenta de la America Express este extrem de apropiată de „socrii” ei și petrec adesea timp împreună.

Mario Fresh, detalii mai puțin cunoscute despre părinți

Alexis Eram este împreună cu Mario Fresh de șapte ani, iar cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate că și-au început relația la o vâstă fragedă, cei doi au reușit să treacă proba timpului și lucrurile par că devin din ce în ce mai apropiate. Fiica Andreei Esca i-a cunoscut pe părinții artistului, iar familiile lor sunt destul de apropiate.

Deși Mario Fresh a plecat devreme de acasă pentru a-și clădi cariera, artistul a păstrat mereu o relație extrem de apropiată cu părinții săi. Michi și Claudia Gălățanu, cum se numesc părinții artistului, au încercat să îi ofere tot ce au mai bun, iar în 2020 au luat o hotărâre grea.

Potrivit informațiilor de la acea vreme, cei doi au închis pizzeria pe care o dețineau în Iași și s-au mutat definitiv. Au locuit o perioadă în Tenerife, Spania, unde au pus bazele unei noi afaceri, dar pandemia le-a cam dat planurile peste cap.

„Ei au decis să își cumpere o casă în Spania, mai exact în stațiunea Tenerife, și să renunțe la viața din țară. Au considerat că acolo vor reuși din punct de vedere profesional să își clădească un viitor mai bun atât pentru ei, cât și pentru copii. Și-au deschis și un business și speră ca lucurile să decurgă conform… planului. Mai vin și prin Iași, chiar acum sunt aici, au venit să îl vadă pe fiul lor, însă, de stabilit, s-au stabilit acolo, cel puțin pentru viitorii ani”, au povestit surse apropiate familiei lui Mario Fresh.

Oscilează între Spania și România

De când au plecat peste hotare, aceștia jonglează între două lumi – între țara natală și cea care i-a „adoptat” și le-a oferit mai multe oportunități de dezvoltare. Recent, Michi și Claudia Gălățanu au aniversat 29 de căsnicie și par mai fericiți ca niciodată. Judecând după postările lor din mediul online, „socrii” Alexiei Eram par că se bucură din plin de ce le oferă viața în prezent și petrec adesea timp alături de fiul lor, dar și de iubita acestuia.

Ei nu au putut să lipsească nici de la concertul fiului lor din cadrul evenimentului Fortza ZU. Părinții lui Mario Fresh au fost în public au cântat și au dansat pe hit-urile celebrului lor fiu. În semn de recunoștință pentru faptul că îi sunt mereu alături și îl susțin, Mario Fresh le-a făcut un cadou impresionant celor care i-au dat viață. El le-a oferit din câștigurile sale un bolid de lux.

„Au fost cuminți o viață întreagă, NU doar anul asta!!! Iar atunci când visele tale se îndeplinesc, fă-le viața pe cât posibil de frumoasă și celor din jurul tău. Mom&Dad, vă iubi! Am și filmat momentul”, a scris Mario Fresh pe contul său de Instagram, la acel moment.

Adauga un comentariu