Prima pagină » Local » Marius Bodea, candidatul USR la Primăria Iași trebuie să spună ieșenilor câte locuri de muncă a avut la stat (P)

Marius Bodea, candidatul USR la Primăria Iași trebuie să spună ieșenilor câte locuri de muncă a avut la stat (P)

14 mai 2024, 09:52,
BZI.ro, în Local

Marius Bodea, ex-PNL și actual USR pozează într-o persoană nouă în politica locală. USR-istul trebuie să ne spună câte locuri de muncă a avut la stat și câte au fost la privat. Marius Bodea este doar un sinecurist care a încasat peste 1 milion de euro din joburile pe care le-a avut la stat.

Pupilul pușcăriașului Relu Fenechiu, Marius Bodea îi citea scrisoarea fostului ministru PNL în timp ce acesta se afla în pușcărie. Ieșenii nu trebuie să se lase păcăliți de acest speciment care și-a făcut campanie pe spatele Aeroportului Iași în timp ce el truca licitații până și pentru tunsul gazonului.

Marius Bodea de la USR și candidat la Primăria Iași a câștigat 1 milion de euro din locuri de muncă bugetare

Marele ”salvator” candidat  USR la Primăria Iași, Marius Bodea, trebuie să nu îi mai mintă pe ieșeni și să spună adevărul. Acela că este în realitate doar un sinecurist care a câștigat 1 milion de euro din locurile de muncă bugetare. Întreaga lui carieră de politician a fost creată în jurul locurilor de muncă de la stat. Este doar o sugătoare a banului public, iar în urma lui nu au rămas decât problemele.

În atâția ani de când este parlamentar proiectele lui însumate dau un mare ZERO! ZERO lucruri pentru ieșeni făcute în ani de zile. În afară de o gargară ieftină care prin doar la oamenii neștiitori sau îndoctrinați, Marius Bodea se poate lăuda doar cu un trai bun pe banii noștri.

Nu numai că nu a făcut nimic în timpul mandatelor de senator, dar a votat și împotriva unor proiecte de lege vitale pentru Iași și pentru Moldova. Vă aducem aminte faptul că pe data de 21 iulie 2020 în momentul în care se afla deja în barca USR, Marius Bodea a votat împotriva : ”Proiect de lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr.105/2020 pentru completarea Legii nr.291/2018 privind aprobarea obiectivului de investiții Autostrada Iași-Târgu Mureș, Autostrada Unirii”. La acel moment până și cei din USR de la Camera Deputaților s-au arătat șocați de această poziționare și redăm textul pe care îl publicate Iulian Bulai despre votul specimenilor din Senatul României, inclusiv Marius Bodea:

” Senatorul Goțiu trebuie să își asume greșeala lui și să facă un pas în spate. Mihai Goțiu a greş̦it când a poziționat grupul parlamentar USR (n.r. din care făcea parte inclusiv Marius Bodea) de la Senat împotriva Autostrăzii A8 din Moldova. Grupul parlamentar USR SENAT avea decis un vot pentru, Goțiu a dat îndem de vot de abținere. A greş̦it pentru că nu s-a consultat cu colegii din Moldova, a greş̦it când a prezentat antitetic investițiile în autostrăzi, A8 și interesul pentru mediu”, scria Iulian Bulai, membru de marcă în USR.

Dacă vă imaginați că Marius Bodea este un om capabil și cu bune intenții vă înșelați. În realitate vrea doar să-și asigure bunăstarea lui și lacheilor din jurul său cărora le mai ”aruncă câte un os”!

Ce locuri de muncă a avut Marius Bodea de la USR? O sugătoare de la bugetul de stat

În CV-ul lui, Marius Bodea arată că are o lungă listă de locuri de muncă bine plătite. Dacă acestea ar fi fost în spațiul privat nimeni nu ar fi comentat, doar că adevărul este unul dureros. Candidatul USR la Primăria Iași are o listă uriașă de locuri de muncă la stat unde a trăit bine pe spatele proștilor, pardon, alegătorilor. De zeci de ani această specie de bugetar se lăfăie pe spatele românilor care lucrează la stat. Redăm CV-ul publicat și asumat de Marius Bodea care se găsește pe site-ul Senatului României:

Perioada: 2005 – 2007
Funcţia sau postul ocupat: Director Executiv
Numele şi adresa angajatorului: Autoritatea Naţională pt Protecţia Consumatorilor – Direcţia Judeţeană Iaşi
Str. Toma Cozma nr 11, Iaşi (România)

Perioada: 2007 – 2009
Funcţia sau postul ocupat: Prefect al Judeţului Iaşi/Subprefect al Judeţului Iaşi

Perioada: 2010 – 2011
Numele şi adresa angajatorului: Parc Ştiinţific şi Tehnologic TEHNOPOLIS
B-dul Poitiers nr. 10, Iaşi (România)

Perioada: 2010 – 2015
Funcţia sau postul ocupat: Membru în Consiliul de Administraţie
Numele şi adresa angajatorului: SC Termoservice S.A., Iaşi Calea Parcului

Perioada: 2010 – 2016
Funcţia sau postul ocupat: Membru în Consiliul de Administraţie
Numele şi adresa angajatorului: RA Aeroportul Iaşi, Iaşi Moară de vânt nr. 34

Perioada: 2011-2016
Funcţia sau postul ocupat: Specialist Autoritatea Naţională pentru Calificări (CNFPA)- C.A.J. Iaşi
Numele şi adresa angajatorului: CNFPA

Perioada: 2013 – 2014
Funcţia sau postul ocupat: Membru în Consiliul de Administraţie
Numele şi adresa angajatorului: CNAB (Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti)

Perioada: 2012 – 2014
Funcţia sau postul ocupat: Membru în Consiliul de Administraţie
Numele şi adresa angajatorului: Autoritatea Aeronautică Civilă Romana, Bucureşti, Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 38-40, Sector 1

Perioada: 2013 – 2016
Funcţia sau postul ocupat: Preşedinte
Numele şi adresa angajatorului: Federaţia Romană a Patronatelor din Aviaţie

Perioada: 2012 – 2016
Funcţia sau postul ocupat: Preşedinte
Numele şi adresa angajatorului: Patronatul Aeroporturilor din România

Perioada: 2012 – 2016
Funcţia sau postul ocupat: Preşedinte CA- Administrator executive
Numele şi adresa angajatorului: RA Aeroportul Iaşi, Iaşi Moară de Vânt nr. 34

Trebuie menționat faptul că sinecuristul de Marius Bodea a avut, după ce și-a terminat studiile, câteva locuri de muncă în privat care sunt absolut irelevante, dar care trebuie menționate: S.C. TGH -Investment S.A., S.C.C.F. – Colas S.A. sau S.N.P. Petrom S.A. Sucursala Judeţeană. În rest, Marius Bodea, candidatul USR pentru Primăria Iași a avut locuri de muncă bugetare din care a încasat aproximativ 1 milion de euro.

Comentarii
  • Cate ai fraudat , javra ?1
    Mai ales la angajari aeroport.

  • Candidat de Aur

    Dar candidatul Muuuvila Petrica, câte funcții a avut la stat degeaba, ca trântor citi menajer clefait și tembel notoriu, cu tot cu comentariile date la closette ?

  • Sa spuna acest fecala deareica cate locuri de nemunca a avut la stat degeaba si jatmanit banul public si batut joc de toti oamenii pe unde a nemuncit. Aceasta sugativa a banului public si- a adus gasca lui peste tot pe unde a nemuncit si in rest cealalta prostime care muncea trebuia sa-i fie supusa lui si gastii lui de golani pe care ii aducea el trantori pe salarii mari, aceasta basina imputita bodea nu a muncit niciodata ni caieri, l-a pus fenechiu pe posturi ,,mari”peste tot. In urma lui a ramas jaf si ruina peste tot pe unde a trecut.

  • Blestemati sa fie cei care voteaza Pnl, Psd, Alianta Dreapta Unita( Usr,Pmp, Forta Dreptei= 3 in 1)

  • Votant AUR, in mari dubii.

    Dar Ostaficiuc? Din ce mediu provine? Si mai ales sa explice votantilor AUR cum a votat el Legea Firea si mai rau cum a votat legea Oraselor de 15 minute care prevede, expres, diminuarea locurilor de parcare din orase pentru a descuraja traficul autovehiculelor. Daniel Ghita a votat contra. Iar Daniel Ghita nu conduce o filiala AUR. Ostaficiuc, da.

  • Si a treia oara va fi tot cu ghinion. Iesenii stiu de ce nu voteaza Bodea , pentru mii de motive shut in kr ,sa cante la alta masa poate pica ceva milogului cersetor. Daca nu pica nimic , plangi de ciuda boule ca si altii mult au plans din cauza ta Bodea.

  • Cat de mult m-ai umilit tu pe mine prostule, cat o sa mai traiesti, te blestem in fiecare zi. Acum ai curaj sa-mi ceri votul? Interesant cat de mult poti sa te umilesti tarfa politica mafioata spurcata. Pumni in bot bodea asta- i votul meu si al altor ieseni care au patit la fel ca mine.

  • De la aeroportul Iasi

    Ne pisham pe tine bodea ! Siktir mafiotule! Ai umplut aeroportul de toate haimanalile tale ca sa te ajute la furat impreuna cu fenechiu si adomnitei. Siktir mizerie ce esti!

  • Muuvilă Pe este campion absolut la stat degeaba, ca un trantor politic absolut si citi menajeru cel mai stuche clefait al Iasului

  • Trantorii Bodea ,Movila ,Victor Orban etc.asta este Alianta Dreapta Unita- ( usr, pmp, forta dreptei) Votati- i pe trantorii, paganii ,rujatii,mafiotii astia calaii nostri la fel ca Psd,Pnl, in pis- da mami lor toti.

  • La munca nene, lasa- ne cu cersitul voturilor. Eu inteleg disperarea puturosului pentru functii inalte,bine platite dar portile sint inchise. Pa,pa Usr,pa,pa bodea

  • Toți comentatori anti Bodea, sunteți funcționari în primărie și alte instituții subordonate primăriei, vă e frica că dispăreți din fotolii???Trântori luați bani degeaba, Bodea câștiga 100%la100%.

  • Bai te-ai drogat sau este tapan de beat sau ce dracu ai cu 100% poate ai vrut sa scrii 1% .Totusi eu nu inteleg de ce trebuie sa dispara angajatii din primarie si institutiile subordonate. TOATA MUNCA LA BUGETARI INSEAMNA DOAR POLITICA
    PENTRU TINE BOULE, DUPA BOSTANUL CRAPAT A LUI BODEA ?Adica vine Bodea primar da afara toti bugetarii din Iasi si isi aduce bodea oamenii lui gasca Bodea – Fenechiu- Adomnitei la jefuit Iasul. Asta este politica lui bodea! Bodea va fi primar cand va zbura vaca!

  • Bodea și dacă ar candida singur, tot ar pierde

  • Bodea , vă fi noul primar al IAȘULUI.

  • Bodea, la câte funcții ți-a dat Fenechiu la aeroport ai rămas aerian. Tu chiar nu pricepi că ieșenii s-au săturat de hoți ca tine și vor oameni noi?

  • Roxana Elena

    Bodea noul primar, dacă iese Chirica, da autorizație de construcție pt blocuri și în Bahlui!

  • UN BAIAT DESTEPT !

  • Un prostalau nesimtit ,frustrat , cu cat cerseste mai mult cu atat dovedeste prostia din capul lui, il impinge fenechiu din spate , sunt interese imobillare majore si alte afaceri sa puna mana fenechiu pe Primaria Iasi. Mafiotii Bodea primar si Fenechiu si Adomnitei viceprimari .Asta este planul imputitului Bodea ,cai verzi pe pereti de la prafuri baiete.

  • Roxana Elena

    Tot Bodea, câștiga, alegerile locale

  • A treia oara ,acum castiga Bodea Primaria Iasi., da Bodea sotia lui Drula va fi primarul fantoma la Iasi Toti iesenii sunt pregatiti sa devina pagani ,lgbt-isti,sorosisti, drogati ,neomarxisti convinsi, sub talpa clanului mafiot bodea – fenechiu – adomnitei. Iasul astfel va inflori ,va deveni i capitala Romaniei si moldovenii ieseni cei mai respectati si bogati locuitori ai Romaniei.Votati USR,PMP, FORTA DREPTEI-Adu- Alianta Dreapta Unita – Bodea,Movila ,Orban ludovicul.

  • Bodea egal un trantor! Pe unde a călcat, s-a uscat iarba. Pierdantul de serviciu. Dacă nu era Bodea, votam USR, așa însă mă reprofileze.

  • Nu vă mai faceți iluzii deșarte, tot Bodea câștiga detașat….

  • Blestemat sa fie Bodea ,dracul sa-l ia , foarte multi ieseni il blestema, un prost cerseste voturi de la iesenii pe care i-a batjocorit cum a dorit.Cand il sustinea si se afisa Bodea pe bannere electorale cu Rares Bogdan era perioada de glorie maxima a lui Bodea, era marele rahat pnl- ist ,securistul si nulitatea, fenechistul. Toti ieseniii vor fi bataia de joc a lui bodea daca ar fi sa ajunga primar . Fara motiv , sute de salariati ieseni vor fi batjocoriti si dati afara,ptr ca asa vrea rujatul Bodea.

  • Oamenii noi din Usr și adr sunt de fapt oamenii vechi din sistem ce sunt înțepați de zeci de ani la banii din taxele romanilor.

    Singura variantă mai ok e Cosette cred. Aur și Sosoaca sunt o glumă proasta.

  • Lingăii lui Chirica , le tremură chiloții…

  • Bodea inca nu s-a casatorit cu Drula? Care dintre ei va fi parinte 1 si parinte 2? Succes boule! Iesenii te vor primar cand va zbura ursul.

  • Madalina, fosta nevasta a lui Bodea lua batai la greu, a murit din cauza lui cati pumni in cap a luat saraca femeie. Un pagan si etc., ea pe patul de moarte el cu actuala putza tanara si cu toate ku-r-vele la dezmat. Un nemernic, jigodie mizerabila. Pe buna dreptate multi ieseni il blestema, multi ieseni a distrus animalul asta si va distruge daca prin absurd ar castiga la Iasi.

  • pensionar Iasi

    A furat si putoarea asta de bodea vreo 20 de ani,il plimbau curvele din bucuresti in limuzine prin minerva ,masinile le parcau pe dupa blocuri ,bodea mergea cu nasu pe sus si acum se da drept corect si cinstit ,nici penalu de chirica nu e bun dar si bodea e un neam prost putoare si escroc….

  • jocurili e facutii .chirica e primare iare

  • Esti sanatos la cap? Chirica cu 5 dosare penale iar primar ? Bodea ,Chirica grup infractional organizat! Daca Chirica nu a facut mai nimic in Iasi in cele 2 mandate, Bodea ar distruge tot ce a mai ramas din acest oras. Exclus prostii si penalii astia la Primaria Iasi.Ciuhodaru este persoana potrivita si merita votat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *