National

Marius Chină, de la Sprint Music explică conceptul FamilyFest Island. Cum vor arăta concertele pe timp de epidemie de coronavirus

Publicat: 16 iul. 2020
Marius Chină, de la Sprint Music explică conceptul FamilyFest Island
Marius Chină, de la Sprint Music explică conceptul FamilyFest Island

Marius Chină, de la Sprint Music, explica conceptul FamilyFest Island şi a vorbit, în cadrul unui interviu, despre cum arata concertele pe timp de epidemie de coronavirus. Într-un interviu acordat unui site, Marius China a vorbit despre situaţia în care sunt puşi artiştii romani din cauza restricţiilor impuse de autorităţile centrale. Acesta a explicat că pandemia a lovit puternic şi în industria muzicală.

Marius Chină, de la Sprint Music explică conceptul FamilyFest Island şi vorbeşte despre criza din industria muzicală

Într-un interviu acordat unei publicaţii, Marius Chină a vorbit despre faptul că pandemia de coronavirus a pus o frana uriaşa asupra industriei muzicale şi a organizări ide spectacole. Marius Chină este un cunoscut impresar, organizator de evenimente, dar şi general manager la una dintre cele mai mari case de discuri din România, Sprint Music. Totuşi, se pare că managerul casei de discuri a găsit o soluţie în plină pandemie. Impresarul a vornit despre organizarea unui mare festival la care vor asista 500 de spectatori. Vineri, 18 iulie 2020, îşi va deschide porţile FamilyFest Island care reprezintă un răspuns la situaţia pandemică actuală. Festivalul se va bucura de participarea a 500 de persoane şi organizatorii vor lua absolut toate măsurile impuse de autorităţi.

Am anulat, în doar câteva ore, zeci de concerte

Marius Chină a vorbit despre faptul că pandemia de COVID-19 din România a lăsat urme adânci în industria muzicală, dar şi pentru el. Acesta menţionează un episod în care, în doar câteva ore, a anulat peste 20 de spectacole.

” Pe data de 9 martie ar fi trebuit să avem o serie de spectacole în mai multe localități din România. La ora 13:00 am fost sunat de către organizatorii unui eveniment care trebuia să aibă loc la Reghin. Mi-au comunicat că recitalul lui Vlad Miriță o să fie anulat deoarece DSP nu pot să autorizeze evenimentul. Din momentul acela până la ora 20:00 am anulat peste 20 de spectacole care trebuiau să aibă loc până pe 20 martie. Așa a început…! Lumea s-a oprit în loc…!” declara managerul Sprint Music

Soluţii în plină criză: Site-uri noi, platforma VR şi o nouă zona de entertainment

Marius Chină a explicat faptul că există viaţă şi după pandemie dacă tu ca om de afaceri continui să te reinventezi. Acesta a dezvăluit că deja are multe idei de afaceri. Impresarul vorbeşte despre lansarea a doua site-uri noi, a unei platforme VR dar şi a unui concept unic care se va numi FamilyFest Island

” Încercăm să punem în practică ideile de business pe care le aveam de mai multă vreme…idei noi, proiecte noi…de care nu am fi avut timp într-o perioadă normală. Poate că era cazul să răspundem la provocări noi apărute în viața noastră, a echipei Sprint Music. Lucrăm la două site-uri noi, o platformă VR și dezvoltăm o nouă zonă de entertainment ce se va numi FamilyFest Island.”

Publicul plătitor de bilete va asista la un concert organizat impecabil şi sigur

Marius Chină şi-a exprimat intenţia de a organiza spectacole care să fie impecabile din punct de vedere al normelor de siguranţă şi a altor norme eficiente:

”Depunem toate eforturile ca aceste spectacole să fie organizate impecabil. Nu ne-am folosit de OUG-urile votate până acum și nu vom trimite publicul spectator, plătitor de bilete decât la concerte organizate impecabil, bineînțeles respectând toate normele de distanțare. Nu poți câștiga din aceste evenimente, maxim îți poți recupera investiția, dar…SHOW MUST GO ON!”

Întrebare: Ce se întâmplă mai exact la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din Parcul Național București? Când dați startul evenimentelor acolo, ce artiști veți avea pe scenă?

”18 iulie este dată la care vor urca pe scenă: Galeria Bum Bum , Bibi și Connect-r. Crede-mă că le e dor de public, așa cum, la fel de mult și publicului le e dor de artiști. Evenimentele sunt organizate la ore diferite astfel încât să nu se creeze aglomerație. Mai multe informații despre aceste evenimente găsiți pe iabilet.ro.”

FamilyFest Island va începe cu două proiecte pentru copii

Marius Chină a vorbit şi despre cel mai nou şi fresh proiect artistic pe care îl are în desfăşurare. FamilyFest Island, un proiect care se va desfăşura în Bucureşti şi care va începe de pe data de 18 iulie 2020. În cadrul proiectului vor fi şi două evenimente dedicate în special copiilor:

”Tzi Tzi Poc și Galeria Bum Bum vor avea o serie de evenimente desfășurate la FamilyFest Island și Centrul Cultural “Mihai Eminescu” în zilele de Sâmbătă și Duminică, începând cu orele 10:30. Pe rețelele de socializare ale artiștilor, ale companiei Sprint Music și pe site-ul iabilet.ro găsiți toate informațiile necesare. Sunt evenimente organizate cu maxim 500 de spectatori, nu ne dorim aglomerație la acces, motiv pentru care deschidem porțile cu o oră și jumătate înainte de eveniment.”

Ai pus bazele conceptului FamilyFest Island, festival organizat pe insulă de pe lacul Fundeni! De unde această idee și ce așteptări ai cu acest concept de show?

M-am îndrăgostit de insulă! Este ca un basm

Managerul general al Sprint Music le-a declarat reporterilor faptul că s-a îndrăgostit de peisajul de pe insula Fundeni, locaţia festivalului FamilyFest Island. Pe data de 17 iulie va avea loc primul festival de pe insulă, festial care va aduce în atenţia publicului pe faimosul Ducu Bertzi:

”Această insulă este de basm, crede-mă! M-am îndrăgostit de peisaj din primul minut petrecut acolo! În prima oră de stat pe insulă a curs tot planul de afaceri…ce să zic?….m-a inspirat! Avem o echipă tânără și frumoasă care se ocupă de evenimentele ce vor avea loc acolo. Pe 17 iulie avem primul concert, va urca pe scenă Ducu Bertzi iar mai apoi vom avea o serie de concerte, dimineață pentru copii cu Tzi Tzi Poc și Galeria Bum Bum iar de la ora 20:30 cu cei mai mari artiști ai României! Locația o să fie deschisă în fiecare zi, de la ora 10:00 până la ora 22:00!”

Marius Chină, de la Sprint Music explică conceptul FamilyFest Island, dând numele câtorva dintre artiştii care vor urca pe scena

Impresarul a dat publicităţii numele câtorva artişti care vor urca pe scena de la FamilyFest Island. Sunt nume mari din industria muzicală românească

”O să dau doar câteva nume și sper să nu îi supăr pe cei pe care nu i-am menționat: Connect-r, Ruby, Iris – Nelu Dumitrescu, Ducu Bertzi, Bibi, Amna, Shift, Doddy, Bere Gratis, Gheorghe Zamfir, Lavinia Goște și Marius Zorilă, Orchestra Națională Valahia, Iuliana Beregoi, Adda, Anda Adam, Andreea Bănică, Corina, Edward Sanda, Liviu Teodorescu și mulți alții. (…)Anul acesta încercăm să rămânem uniți și să trecem cu bine peste acest mare impas! Începând de anul următor sau poate chiar mai repede sper să ne întoarcem la o viață normală și să ne bucurăm, așa cum o făceam odată, de concerte cu mii de spectatori. Până atunci susținem și respectăm măsurile impuse, astfel încât să trecem cât mai repede peste acest moment.” a conchis Marius Chină, managerul Sprint Music.

Adauga un comentariu