Actualitate

Marius Ostaficiuc, președintele organizației municipale PSD Iași: „Intrăm în campanie cu deviza: Fără blaturi, fără înțelegeri de culise! Responsabilitatea noastră sunt ieșenii”

Publicat: 04 nov. 2020
ALT=«Marius Ostaficiuc, preşedintele PSD Iaşi»
Marius Ostaficiuc, preşedintele PSD Iaşi

Marius Ostaficiuc, candidatul PSD la Camera Deputaţilor, a declarat că PSD Iași nu va fi niciodată remorca altui partid politic. PSD nu va face niciodată jocurile unor grupuri de interese. Singurul nostru interes este și va fi interesul general al ieșenilor. 

„PSD nu va accepta înţelegeri subterane cu PNL, un partid care i-a dezamăgit pe români și nu a făcut nimic pentru ieșeni. Împreună cu amorful USR, PNL se pregătește să înhațe România. Suntem deciși să facem o Opoziţie reală, o Opoziție sănătoasă în interesul oamenilor, nu una de faţadă, ipocrită și dublată de înțelegeri șoptite prin culise.

PSD este un partid demn, cu principii și conștiință civică. Nu vom mai vota în Consiliul Local niciun PUZ până la aprobarea Planului Urbanistic General, tergiversat la nesfârșit de colorat-politicul primar Mihai Chirica. Vom amenda bugetele municipal și judeţean astfel încât să aibă prioritate investiţiile cu adevărat relevante pentru ieșeni.

PSD se va ridica la nivelul înaltelor așteptări pe care un oraș precum Iașul le presupune: vom propune reforme în administraţie, proiecte viabile și o agendă publică asumată politic, cu termene atent urmărite. 

Chemăm membrii PSD la mobilizare!

Le cerem să aibă încredere și să înțeleagă că cea mai mare greșeală este non-combatul! A nu te manifesta electoral înseamnă a permite nașterea și proliferarea unui mutant, un partid-stat ce va deschide calea celor mai mari abuzuri. A nu-ți exercita votul înseamnă a te expune unui tip de politică și de politician care calcă pe cadavre. PSD, structură politică orientată prioritar pe protecția cetățeanului, nu va permite acest lucru. Pentru asta, însă, avem nevoie de solidaritatea dumneavoastră, stimați ieșeni!

PSD s-a înscris pe un drum al reformei, al redefinirii. Avem marea șansă de a arăta românilor cine le este cu adevărat aliat, cine le vrea cu adevărat binele. Deviza noastră, crezul nostru politic și social va deveni, cu ajutorul dumneavoastră, principiul unei Românii sănatoase economic și moral: Responsabilitatea înaintea oricărui interes personal.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis Marius Ostaficiuc, candidatul PSD la Camera Deputaţilor.

Comentarii
  • Mizerabilii astia chiar nu inteleg ca ne vine sa vomitam doar cand ii vedem ?, lasa co o sa le crape votantii comunisti pe rand si asa o sa scapam definitiv de voi mizerii mafiote iliesco-nastase-ponta-dragniote !. deja ma umflu de nervi ! cand in mmtii erau iesenii resposabilitatea voastra ?, atunci cand iati batut cu jandarmii, iati bagat in tarcuri si ati adus in centru taranii cu fanfare sa va cante voua si presedintelui vostru infractor nenorocit dragnea ?, cand ati votat inpotriva autostrazii ?, cand bugetul pentru Iasi era aproape zero iar pentru Alexandria triplu ?, cand ati dat mumu Moldovei si Iasului 30 de ani la rand ?, deja am mii de motive sa va scuip pana va cade parul din cap !, tu asta din poza cum dreacu mai poti ranji asa in fata iesenilor ?, la munca hotule !

Adauga un comentariu