Actualitate

Marius Ostaficiuc, preşedintele PSD Iaşi: În mijlocul pandemiei, Iohannis şi Orban au alte planuri. Români stați liniștiți că Guvernul lucrează pentru dumneavoastră

Publicat: 07 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marius Ostaficiuc preşedintele PSD Iaşi În mijlocul pandemiei Iohannis şi Orban au alte planuri. Români stați liniștiți că Guvernul lucrează pentru dumneavoastră

Preşedintele PSD Iaşi are o reacţie dura la adresa Guvernului şi a preşedintelui Klaus Iohannis! Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, liderul PSD explica faptul că lucrurile se mişca în reluare, asta deşi la nivel mondial exista o pandemie şi un ritm alert:

”Suntem în mijlocul unei pandemii care a afectat grav întreaga lume, iar la noi în țară lucrurile se mișcă în reluare. Guvernul se chinuie să aducă câteva sute de ventilatoare pentru pacienți, în timp ce tot mai mulți specialiști arată că ne apropiem vertiginos de vârful pandemiei și că în curând spitalele vor fi pline.

Nu vreau să ajungem la momentul în care se va face triere pentru aparatele de ventilație, iar un bătrân ce poate fi chiar unul din părinții noștri ar putea fi dat deoparte pentru a-i face loc unui tânăr cu organismul mai puternic. Menționez preventiv astfel de situații, care au apărut în Italia și care sper să nu le trăim și noi. Nu trebuie să ajungem la acest moment și de aceea cred că este absolut necesar să se achiziționeze ventilatoare și echipamente medicale cât mai repede ! Iașul psd-tistului Marcel Popa a luat în serios avertismentele OMS la începutul anului şi am cumpărat 47 de ventilatoare noi, dublând astfel numărul lor la acel moment.

Am continuat cu simulările în caz de pandemie, iar câțiva consilieri liberali au început să spună că nu trebuie să fim îngrijorați ! Chiar președintele Iohanis spunea prin luna februarie că nu trebuie să ne facem griji ! Totul e sub control ! (Orban şi Cîțu lucrează pentru alegeri anticipate!) Români stați liniștiți că Guvernul lucrează pentru dumneavoastră ! Parcă astă era și sloganul de la FNI prin anii 1999. Și știm cum mulți români am pierdut pe mâna înșelătoriilor de la FNI. Dar sunt și unii care au câștigat ! Exact cum a câștigat bucătăreasa din Giurgiu care a încasat 12 milioane de euro pentru a furniza măști de protecție, în condițiile în care au fost oferte mult mai bune de la firme de profil.

S-au să amintim cum au fost ținute tirurile cu măști de protecție în vamă, pentru că au ajuns înaintea firmelor de casă a celor din PNL, care trebuiau să livreze măști și echipamente spitalelor. De ce le-au întârziat intenționat?” explica preşedintele PSD Iaşi, Marius Ostaficiuc.

Adauga un comentariu