National

Marius Șumudică a plecat de la Gaziantep: „Am reziliat contractul de comun acord”

Publicat: 10 ian. 2021

Antrenorul Marius Şumudică a declarat, duminică, după ce i-a fost reziliat contractul cu Gaziantep, că se simte uşurat după plecarea de la clubul turc.

„Am reziliat contractul de comun acord. Sunt nişte lucruri pe care nu pot să le vorbesc acum, până nu închei tot ceea ce am de încheiat cu ei financiar, nu pot să vorbesc. Mâine voi încheia tot ceea ce este financiar şi mă voi întoarce în ţară”, a declarat Şumudică, la Digi Sport. Întrebat dacă este mai degrabă dezamăgit sau uşurat, Şumudică a răspuns: „Uşurat!”

Clubul Gaziantep a anunţat, duminică, despărţirea de antrenorul Marius Şumudică, informează site-ul oficial al grupării turce.

„Ne-am despărţit de comun acord de tehnicianul Marius Şumudică, care a fost antrenor la Gaziantep FK de aproximativ un sezon şi jumătate. Le mulţumim domnului Şumudică şi întregii sale echipe pentru contribuţia pe care şi-au adus-o în perioada în care au fost în funcţie şi le urăm succes în carieră”, se arată pe site-ul gaziantepfk.org.

Șumudică, antrenorul echipei Gaziantep

Şumudică era antrenorul echipei din Gaziantep din vara anului 2019 şi mai avea contract până în mai. Formaţia ocupă locul 4 în clasament, cu 31 de puncte din 17 meciuri, la trei puncte de liderul Beşiktaş (16 jocuri).

Gaziantep a avut o serie de multe meciuri fără înfrângere, oprită, sâmbătă, în deplasare, de Sivasspor, scor 2-1.

În ciuda rezultatelor bune obţinute, plecarea antrenorului român s-a făcut după un scandal izbucnit între el şi preşedintele clubului, cu privire la prelungirea contractului.

Marius Şumudică a acuzat conducerea clubului că a vrut să îi scadă salariul, deşi rezultatele echipei au fost bune. În schimb, conducerea grupării l-a acuzat pe antrenorul român că are pretenţii financiare prea mari şi a precizat că i-a propus tehnicianului un nou contract cu salariul mărit în măsura posibilităţilor.

Clubul Gaziantep FK a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că i-a propus lui Marius Şumudică un nou contract cu salariul mărit în măsura posibilităţilor, în timp ce Şumudică a spus că, de fapt, i s-a oferit un salariu mai mic.

Gaziantep FK a precizat că discuţii cu privire la contractul lui Şumudică au avut loc vineri, la Sivas, unde echipa s-a deplasat pentru meciul de campionat cu Sivasspor.

“La finalul discuţiilor, în ceea ce priveşte contractul antrenorului nostru Marius Şumudică, care expiră la 30 mai 2021, s-a propus un nou acord, ţinându-se cont de condiţiile de pandemie, cu salariul mărit într-o anumită măsură, în conformitate cu bugetul clubului nostru. Board-ul clubului a reiterat faptul că vrea să colaboreze cu antrenorul Marius Şumudică şi în perioada următoare şi aşteaptă răspunsul antrenorului nostru la această ofertă”, se arăta pe site-ul clubului din Gaziantep.

Comentarii
  • Ce pula mea tot îl băgați in seama pe parazitul asta de sumudica? Unde te uiți și te întorci … sumudica. Bag pl in inima lui de kkt. Is satul de el ca de mere pădurețe. Mai lăsați-ne nene cu fraierul asta cu 3 clase!!!! Ce tot îl băgați in seama?

Adauga un comentariu