Sport

Marius Șumudică și-a anunțat revenirea în Liga I după umilința de la Beșiktaș: „Eu nu pot să-mi reneg trecutul”

Publicat: 12 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marius Șumudică și-a anunțat revenirea în Liga I după umilința de la Beșiktaș Eu nu pot să-mi reneg trecutul

Marius Șumudică a pierdut meciul de la finalul săptămânii trecute, scor 0-3, la Beșiktaș, însă și-a păstrat locul 9 din clasament.
După primele 21 de etape, Gaziantep are 27 de puncte, iar antrenorul român speră să mai rămână pentru mult timp în Turcia, dar n-ar exlude și o eventuală revenire în Liga I.

„M-aș întoarce în Liga I. De ce să nu mă întorc? De aici am plecat, niciodată nu o să îmi reneg trecutul. De aici am plecat, dar ăsta e purul adevăr, e mai bine în Turcia. În momentul în care sunt salarii de sute de mii de euro, normal că te duci acolo. Și cum sunt ei, vin și te iau de la hotel, presa scrisă, lumea bolnavă. Hai să vă dau un exemplu. Am un colaborator, un analist video turc, care a lucrat cu Shota Arveladze la Trabzon. Îmi povestea că acum câțiva ani, o băbuță de vreo 70 de ani l-a oprit pe stradă. Din respect, omul s-a dus să vorbească cu ea. A scos o hârtiuță din buzunar și i-a dat primul 11 cu care să joace. Deci imaginați-vă ce înseamnă fotbalul în Turcia. Se mănâncă fotbal pe pâine, lumea e bolnavă, de asta sunt și popular. Acum, pe unde mă duc, prin orice oraș, toată lumea se uită la Șumudică. Mie îmi plac lucrurile astea, dar trebuie să faci performanță, că dacă nu, am zis, au schimbat 18 antrenori până acum”, a declarat Marius Șumudică.

Adauga un comentariu