Actualitate

Mărturia cumplită a fiicei criminalului Gheorghe Moroșan, monstrul din Onești: Poliţiştii mi-au închis telefonul

Publicat: 06 mart. 2021
Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești
Joi dimineață, Gheorghe Moroșan a stat în fața judecătorilor prin videoconferință pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă, dar nu a dorit să facă nicio declarație

Fiica criminalului Gheorghe Moroșan face mărturisii cumplite despre felul în care oamenii legii au tratat-o atunci când i-a sunat. Aceasta explică faptul că oamenii legii i-au închis telefonul. Vrând să aplaneze situaţia, fiica lui Gheorghe Moroșan i-a sunat pe oamenii legii care au reacţionat halucinant.

Poliţiştii i-au închis telefonul fiicei lui Gheorghe Moroșan

În direct la Antena 3, fiica criminalului Gheorghe Moroșan a povesti, în lacrimi faptul că a încercat să comunice cu poliţiştii din București şi din Bacău. Aceştia, în pofida faptului că le-a explicat cine este şi că doreşte să poată remedia problema, i-au închis pur şi simplu telefonul în nas.

„Situaţia este foarte grea. Nu pot decât să las capul plecat, cuvintele sunt de prisos, oricât am încercat să aplanez această situaţie. Am sunat la Bacău, am sunat la Bucureşti. Am spus despre ce e vorba, am spus cine sunt şi mi s-a închis telefonul. Am sunat la sediile de poliţie. Aşa am avut în cap. Am sunat chiar şi la presă. «Nu avem maşină să ne deplasăm în teren»” mi-au spus de la Bacău”, a declarat fiica criminalului din Oneşti.

Se puteau găsi foarte multe soluţii, povesteşte fiica bărbatului

Aceasta susţine faptul că poliţiştii puteau găsi foarte multe soluţii pentru remedierea problemei. Poliţiştii puteau întocmi un document fals pentru a-l preda bărbatului sau îi puteau oferi sume mari de bani falşi pentru a-l face pe acesta să renunţe la gest. Totuşi, după tragedie, fiica acestuia le-a povestit jurnaliştilor că nu mai poate lua legătura cu niciunul dintre părinţi, iar medicii nu îi oferă niciun detaliu despre starea de sănătate a tatălui acesteia:

„Ce putere aveam eu, ca lumea să înţeleagă situaţia, să aducă acea hârtie, să salvăm acele vieţi? Dom’le aduc un avocat, un notar. Arătăm hârtia. Dacă nu există, se putea inventa. Dom’le, vă aducem nişte bani. Bani falşi! Chiar nu există în Poliţia Română?”, s-a întrebat fiica lui Gheorghe Moroşan.

Gheorghe Moroșan nu a declarat nimic în fața anchetatorilor

Conform datelor de la această oră, starea de sănătate a criminalului Gheorghe Moroșan este una mai bună. Medicii spun că acesta îşi revine surprinzător de repede. Totuşi, la prima audieri, bărbatul nu le-a declarat nimic poliţiştilor.

Gheorghe Moroșan a ajuns la spital după ce a fost împuşcat de trupele speciale. Vă aducem aminte faptul că Gheorghe Moroșan a ajuns în atenţia publică după ce luni, 1 martie 2021, a luat doi bărbaţi ostatici ulterior acesta a ales să îi omoare pe cei doi bărbaţi

În pofida faptului că şeful SIAS a declarat că bărbaţii nu au fost loviţi de gloanţele trase de trupele speciale, conform pozelor dezvăluite în exclusivitate de reporterii BZI.RO, unul dintre bărbaţi aveau urme de gloane, lucru confirmat şi de ministrul de Interne, Lucian Bode.

Comentarii
  • Mai deșteaptă fata criminalului decât toată Politia la un loc! Vrem oameni inteligenți în Politie, chiar nu se poate? Nu mai angajati toți ciobarlanii, criterii f. stricte, fără pile! Un prostănac când ajunge pe o funcție mai mare se crede Dumnezeu în Politie! Situația asta de la Onești, gestionata execrabil, ne marchează pe viata! În România nu are cine sa ne apere! Trist…..

  • Scumpiii tai parinti si vecini care sunt complici sa primeasca puscarie pe viata sa gasesti si atunci soluti ca te pricepi nu te mai victimiza ai stiut de ce vroia sa faca parinti tai

  • Nu a stiut nimic aceasta fiica foarte curajoasa. In timp ce oficialitatile se straduiesc sa-si musamalizeze incompetentele, aceasta fiica vorbeste nu ca sa apere niste parinti iresponsabili care s-au incarcat cu pacatul crimei, ci ca sa arate ca in momentele acelea pline de tensiune ea nu a stat ca simplu privitor ci a incercat, dupa mintea si puterile ei sa faca ceva. Ea nici nu mai are nume si prenume, ea traieste din momentul in care parintii au condamnat si executat doi oameni nevinovati, cu apelativul „fiica criminalului”. Nimeni nu e in locul ei sa stie cu ce spaima traieste si va trai din cauza parintilor. Eu nu am inteles ceva ce am citit in presa: criminalul avea dupa 10 ani de cand pierduse apartamentul cheile de la interfonul blocului si de la apartament. ChimComplex nu si-a asigurat bunul dobandit cu macar o noua yala? Va dati seama ca 10 ani de zile mintea acestui om a sperat pana la ziua fatidica ca totusi casa e a lui, putea intra cand voia? Dar daca se mutau chiriasi, va dati seama ca intra peste ei si-i omora? Cei doi nevinovati au murit pentru toti cei care in 10 ani ar fi murit daca locuiau acolo! Si vecinii stiau ca el avea cheie si intra acolo…

Adauga un comentariu