Local

Mărturia unei credincioase despre părintele Calistrat Chifan: Am rămas înmărmurită! De unde știa?

Publicat: 30 nov. 2022
Mărturia unei credincioase despre părintele Calistrat Chifan Am rămas înmărmurită De unde știa
Părintele Calistrat Chifan

Maria Pintecan, o credincioasă care l-a cunoscut pe părintele Calistrat Chifan povestește faptul că a fost surprinsă de ceea ce i-a spus celebrul duhovnic. Întâlnirea a avut loc în momentul în care se afla pe Calea Crucii din Ierusalim:

” L-am cunoscut în urmă cu doi ani pe CALEA CRUCII ..la Ierusalim….
Așezat pe caldarâm…privea lumea care trecea..
Grupul nostru trecuse …eu şi mama am rămas în urmă …frânte de durere…
Moartea fratelui meu..ne frânsese sufletul..
M-am apropiat și cu lacrimi pe obraji am spus…,,binecuvântaţi …părinte ”
M-a binecuvântat …
Am simţit că mi-a dat toată puterea din această lume..
Cu glasul blând mi-a spus..
,,La noapte mergi la biserica Sfântului Mormânt și aprinde acolo o lumânare pentru fratele tău ”
Am rămas înmărmurită…
De unde știa că eu voi fi în acea noapte la Sfânta Liturghie la biserica Sfântului Mormânt..?
De unde știa de moartea fratelui meu..Ştefan..?
Doar Dumnezeu are răspunsul…

Doamne…te rog..ai milă și vindecă durerea…robului tău ..părintele Calistrat….” a explicat femeia într-o postare publicată pe o rețea de socializare.
Comentarii
  • Noi vrem mărturia calului ucis la Sihăstrie cu parul de popa kakalistrat doar pentru faptul ca era prea epuizat ca sa mai poată trage căruța supraîncărcată

  • Nerușinatelor,atacați pe toate părțile,liniștiți va,nu va mai merge,nu mai insistați,opinia publică,nu va ajuta așa cu credeți voi,pasivelor,nu aveți pic de bun simt,nici prostii cei mai prosti ,nu va mai asculta,mergeți la bătrâni și singuri,cu o pîine,dacă vreți să ajutați,credincioșii sunt demni de asemenea fapte,nu stați la poala popii,

  • Teoretic,preotul este smerit,face fapte bune,ajuta pe cei năpăstuiți,cu o mângâiere,ceva mâncare,un bănuț,nu caută plăceri trupești sau materiale,așa era preotul odinioară,nu că acest nebun,Calistrat,care ne face să nu mai avem încredere în preoți,ați înțeles enoriaselor,care l susțineți?

  • Preotul,e cel care l slujește pe Dumnezeu,și care ne convinge,că există,ceva dincolo de moarte,unde toți ajungem,dar cum sa mai crezi că d o pers,cum e acest Calistrat,a făcut fapte cu violenta,a lovit semeni,a ucis,acestea nu sunt,,greșeli,,cum le numesc unii

  • Concluzia articolului,veniți să vă ghicească popa Calistrat ,are urgent nevoie de bani,100lei,ghicitul,primește și euro.daca vreți și pt frate,sora,copil,tot cate 100lei.

  • Este și greu de presupus. Când stai in statie la autobuz nu ai cum să aștepți metroul . Așa și cu prezicerea părintelui Calistrat. Cei fără minte deja i-au găsit loc în calendarul Sfintilor.!. problema este că.. vă faceți idoli..!

  • Este și greu de presupus. Când stai in statie la autobuz nu ai cum să aștepți metroul . Așa și cu prezicerea părintelui Calistrat. Cei fără minte deja i-au găsit loc în calendarul Sfintilor.!. problema este că.. vă faceți idoli..!

Adauga un comentariu