Coronavirus

Mărturia unui fost pacient diagnosticat cu noul coronavirus. A crezut că nu i se poate întâmpla lui, însă şi-a infectat familia

Publicat: 11 iul. 2020

Mărturie cutremurătoare a unui fost pacient diagnosticat cu noul coronavirus. Cei care nu au crezut în existența acestui virus, au început să povestească experienţa prin care au trecut după ce s-au infectat cu acest virus.

Mărturia unui fost pacient testat pozitiv cu SARS-COV-2

Din cauza neîncrederii în existența acestui virus au ajuns să-şi îmbolnăvească şi familia. Unul dintre aceștia este Lucian Domșa, un cetățean din Aiud, care s-a infectat cu SARS-CoV-2 la Centrul de Dializă din Alba Iulia, unde era pacient. Bărbatul precizează că a stat 10 zile în izolare completă și așa a reușit să-și infecteze și soția

„Bineînțeles că există. Am fost infectat la centrul de dializă. Am fost destul de sceptic înainte, până mi-am dat seama că există virusul, chiar îl am. Am fost internat la boli infecțioase în Alba Iulia, unde am stat 10 zile în izolare completă și am reușit să o infectez pe soția mea. Eu am fost asimptomatic, însă soția a fost destul de rău, ea chiar a avut simptome, și ambii părinți.

Tatăl meu a fost asimptomatic, iar maică-mea din păcate a decedat. Nu pot spune că a decedat din cauza coronavirsului, pentru că era cu probleme mari, cardiacă, diabeticcă, dependentă de insulină, dar virusul nu a făcut decât să-i declanșeze infarctul”, a povestit Lucian Domșa.

El spune că, deși și-a povestit experiența, are în continuare prieteni care nu cred în existența coronavirusului.

„Până la urmă, ține de educația individului. Degeaba le spun, ei nu cred câtă vreme nu se lovesc de experiența respectivă. Nu știu ce să le mai spun”, a adăugat el.

„Am auzit că sunt persoane care sunt infectate și care refuză să fie ținute în izolare sau internate în spital și ei sunt lăsaţi în libertate că să poată să infecteze și pe alții, deși ar trebui duși cu forța, nici nu știu ce să zic. Probabil nu sunt conștienți, ar trebui să facem ceva să fie mai conștienți”, a spus Lucian Domșa.

„Și eu am zis că nu mi se poate întâmpla mie și din 300 și ceva de pacienți câți suntem la centrul de dializă am fost 15 persoane infectate. Uite că s-a întâmplat”, a adăugat el.

Adauga un comentariu