WoW!

Masca datorită căreia poţi scăpa de punctele negre de pe ten

Publicat: 20 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Masca datorită căreia poţi scăpa de punctele negre de pe ten

Albușul de ou vă poate scăpa de punctele negre și de părul nedorit de pe față – Punctele negre de pe fata se pot îndepărta uşor şi nu ai nevoie de multe produse cosmetice costisitoare. De asemenea, cu aceeaşi mască naturală pentru punctele negre poţi îndepărta şi părul nedorit de pe fată.

Ca să îţi faci masca naturală care îndepărtează punctele negre, dar şi părul nedorit de pe faţă, ai nevoie de un albuş de ou, dar trebuie să mai ai la îndemână şi vată sau dischete demachiante necusute pe margine. După ce separi albuşul de gălbenuş, şi îl baţi, poţi începe să îl aplici pe fata astfel:

După ce întinzi albuşul pe faţă cât mai bine, ia straturi subţiri de vata şi întinde-le pe faţă, peste albuş.

Dacă este nevoie, mai aplica albuş pe deasupra, ca vata să se poată lipi complet de piele. Evita zonele cu păr pe care nu vrei să le epilezi – sprâncenele, tâmplele şi aşa mai departe.

După ce ai aplicat şi vată pe întreaga faţă, trebuie să laşi masca sa se usuce complet. O poţi lăsa pe ten în jur de o oră ca să fii sigură că este uscată când o tragi de pe fată.

Când simţi ca masca s-a uscat complet, o poţi trage de pe piele, însă încet şi nu dintr-o singură mişcare, pentru că ţi se poate irita pielea.

Adauga un comentariu