Local

Maşina implicată în accidentul feroviar din Iași a fost cumpărată cu doar două zile înainte de tragedie

Publicat: 15 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maşina implicată în accidentul feroviar din Iași a fost cumpărată cu doar două zile înainte de tragedie
Mașina implicată în accidentul feroviar fusese cumpărată cu două zile înainte de tragedie

Detalii noi ies la iveală în cazul accidentului feroviar din Iași. Maşina marca BMW care a fost implicată în tragedia din localitatea Vlădeni din Iași a fost cumpărată cu doar două zile înainte de producerea accidentului feroviar.

În cursul zilei de duminică, 14 februarie 2021, în localitatea Vlădeni din judeţul Iași s-a produs un accident feroviar care s-a soldat cu decesul a doi tineri

Maşina implicată în accidentul feroviar fusese cumpărată cu doar două zile înainte de tragedie

Conform datelor intrate în posesia jurnaliştilor BZI.RO, se pară ca maşina a fost cumpărată, din Suceava, cu două zile înainte de teribilul accident feroviar. Nu se cunosc, im mod oficial cauzele producerii accidentului dar cel mai probabil lipsa experienţei la volan şi-a spus cuvântul pentru că șoferul nu a observat trenul Iași – Dorohoi R16520, care a trecut pe la bariera Vlădeni ieri după-amiază. Mecanicul trenului nu a putut frâna la timp, astfel că bolidul BMW a fost târât pe o distanță de aproximativ 100 de metri.

Medicii care au venit la faţa locului nu au reuşit să le salveze viaţa celor doi tineri. Aceştia au explicat că victimele aveau leziuni incompatibile cu viața

„ Am trimis elicopterul la o intervenție la un accident feroviar, la Vlădeni. A fost vorba despre un impact între un tren și un autoturism. Cele două victime, un bărbat și o femeie, au suferit leziuni incompatibile cu viața” a declarat ieri prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU – SMURD.

Campanie de donaţii pentru înmormântarea celor doi tineri

Mai mulţi prieteni ai celor doi tineri şi-au exprimat condoleanţele pe reţelele de socializare. Aceştia au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru înmormântarea celor doi. Toţi cei car evor să doneze, sunt rugaţi să o facă la sediul Metalmorphose Gym din Iași

Încă sunt în stare de şoc și nu pot crede că acum ești un înger! Dumnezeu să te odihnească în pace suflet minunat! Nu îmi găsesc cuvintele să pot exprima durerea din suflet. Îți vei veghea de acolo, din împărăția îngerilor părinții și surioarele tale.

CONDOLEANŢE FAMILIEI .DUMNEZEU SĂ O IERTE ! au fost unele dintre mesajele publicate de prietenii celor doi pe reţelele de socializare.

Al doilea accident rutier mortal în care a fost implicat un autoturism abia cumpărat

Evenimentul nu este unul singular. În urmă cu câteva zile, tot în judeţul Iași s-a mai produs un accident rutier mortal tot cu un autoturism abia cumpărat. De această dată vorbim despre un autoturism marca FORD care fusese cumpărat chiar în ziua tragicului eveniment.

În accidentul rutier mortal din Miroslava şi-au găsit sfârşitul două persoane. Ambele se aflau în autoturismul abia cumpărat. Şoferul autoturismului a intrat pe contrasens izbindu-se de un alt autoturism. Persoanele au decedat, iar medicii nu au putut face nimic pentru a le salva viaţa. Autoturismul marca Ford fusese cumpărat în aceeaşi zi pentru suma de 1.700 de lei.

Adauga un comentariu