Local

Maşina unui ieşean, vandalizată de fosta iubită nervoasă – FOTO

Publicat: 10 iun. 2021
o mașină Volkwagen plină de hărtie igienică și frișcă
Mașină vandalizată în parcarea de la Lidl Dacia

Un ieşean a avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută când în această dimineaţă, 10 iunie 2021, a venit la maşină. Bărbatul, recent despărţit de partenera sa, şi-a găsit maşina vandalizată cu hârtie igienică, frişcă şi probabil spuma poliuretanică. Întâmplarea a avut loc în parcarea de la supermarketul Lidl din Dacia. Deși în zonă sunt amplasate camere de supraveghere, șoferul știe cel mai probabil cine este făptașa.

Gelozia şi cel mai probabil nervii întinşi la maximum pe care i-a avut au făcut-o pe tânăra să se răzbune şi să-i lase un cadou de rămas bun. Ieşeanca s-a semnat pe portiera cu „fosta” pentru a-i da de înţeles bărbatul cine a făcut acest gest.

Tot mai multe persoane recurg la acest gest pentru a se răzbuna pe proprietarul autoturismului.

Polițiștii vor deschide un dosar penal pentru distrugere doar în cazul în care proprietarul autoturismului marca Volkswagen va depune plângere în acest sens. Pentru actele de vandalism, Codul Penal prevede pedeapsa cu închisoarea de la o lună la 3 ani sau amendă.

Sursă foto: Ești din Iași dacă…

Maşina Andei Adam a fost, de asemenea, vandalizată

Anda Adam a mers joi dimineaţă la o bancă, iar la ieșirea din instituție și-a găsit mașina vandalizată. Este vorba despre un bolid de lux de 150.000 euro, mai exact un BMW i8. Cântăreața a intrat pentru câteva minute în bancă, iar la ieșire a avut parte de o mare supriză: parbrizul bolidului ei era spart.

Artistă a filmat imediat maşina și a transmis public, pe rețelele de socializare, că nu are de gând să lase treburile așa. Anda Adam a anunțat pe Instagram că va merge direct la Poliție pentru a face o reclamație şi bănuiește că cineva i-ar fi aruncat cu un obiect pe parbriz, de pe balcon, motiv pentru care geamul s-a spart într-un colț.

„Mă gândesc ce fel de om poate să facă așa ceva. Ideea e că o să-mi răpesc din timpul meu, o să merg la Poliție, o să fac o reclamație și voi încerca să obținem imaginile de pe camerele din zonă, să vedem dacă, într-adevăr, a fost cineva care mi-a aruncat ceva pe parbriz cât am intrat în bancă 1 minut și jumătate. Mi se pare că lucrurile nu trebuie să rămână chiar așa, totuși”, a scris Anda Adam Anda.

Comentarii
Adauga un comentariu