Frumusete

Masti pentru ten pe baza de grapefruit

Publicat: 31 ian. 2011
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Masti pentru ten pe baza de grapefruit
7

Grapefruitul este binecunoscut pentru proprietatile sale de intinerire si este eficient in compozitia mastilor pentru ingrijirea tenului gras si mixt. Utilizat sub aceasta forma, grapefruitul poate diminua pistruii, ridurile si petele pigmentare. Iata cateva retete de masti pe baza de grapefruit.

1. Amestecati o lingura de drojdie de bere cu una de suc de grepfrut. Aplicati apoi acest amestec pe fata curata. Asteptati timp de 20 de minute si clatiti fata cu apa calda.

2. Amestecati doua linguri de suc de grapefruit cu una de iaurt si una de faina de orez. Aplicati aceasta masca pe fata si spalati-va dupa 20 de minute. In cazul utilizarii regulate a acestei masti, puteti preveni aparitia ridurilor, iar pielea devine mai neteda.

3. Curatati un grapefruit si stoarceti-l. Adaugati in suc o cana de lapte acru. Puneti-l la frigider pentru o ora, apoi aplicati acesta masca pe fata si gat pentru 30 de minute. Clatiti cu apa calduta.

4. Adaugati o lingura de suc de grapepfruit la un galbenus de ou, apoi adaugati o lingurita de ulei vegetal. Amestecati totul cu grija si adaugati o lingura de smantana. Mixtura se aplica pe fata si se lasa timp de 15-20 de minute, dupa care clatiti cu apa calda.

Adauga un comentariu