Local

Materialele ciumei roşii au ajuns la gunoi. Ieşenii supăraţi pe Maricel Popa

Publicat: 28 aug. 2020
Materialele ciumei roşii au ajuns la gunoi. Ieşenii supăraţi pe Maricel Popa
Materialele ciumei roşii au ajuns la gunoi. Ieşenii supăraţi pe Maricel Popa

Momente reprobabile printre ieşeni. Materialele ciumei roşii PSD au ajuns la gunoi. Se pare că alegerile locale din acest an devin din ce în ce mai dificile pentru liderii PSD Iași. Ieşenii şi-au strigat fustrarea şi s-au răzbunat pentru felul în care judeţul arata după 4 ani de administraţie făcută de Maricel Popa.

Materialele ciumei roşii au ajuns la gunoi. Ieşenii supăraţi pe Maricel Popa

Ieşenii au început să îl taxete pe Maricel Popa, Candidatul PSD pentru şefia Consiliului Judeţean Iaşi. Se pare ca materialele împărţite de acesta au ajuns la gunoi, dar şi pe lângă. Populaţia Iaşului s-a săturat de promisiunile făcute şi nerespectate de Maricel Popa.

Cei mai slabi candidaţi sunt pe listele PSD Iaşi, atât la Consiliul Judeţean Iaşi cât şi la Consiliul Local Iaşi. Oameni ca bătăuşul Mircea Manolache sau controversatul , au fost împinşi pe listele PSD Iaşi, semn că formaţiunea politică nu doreşte o reforma ci se afunda, din ce în ce mai mult în incompetenţă, posibila hoţie, dar şi interese personale.

Maricel Popa, multe promisiune, foarte multe eşecuri

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa a stârnit furia ieşenilor după ce a avut multe promisiuni pe care nu le-a respectat. Pentru opinia publică este binecunoscut episodul, telenovela Spitalului Mobil de la Leţcani care, nici la aproape jumătate de an de la anunţ, nu a fost instalat. Maricel Popa a dat vine pe absolut oricine, numai pe el nu. Totuşi, menţionăm că nu este singura promisiune pe care liderul PSD Iaşi a făcut-o şi nu s-a ţinut de ea.

BZI.RO a relatat pe larg toate promisiunile nerespectate de şeful CJ Iaşi. Totuși, trebuie menționat faptul că materialele nu trebuiesc aruncate pe lângă gunoi. Pentru a păstra un oraș curat, ieșenii sunt sfătuiți să arunce gunoaiele in locațiile special amenajate. In altă ordine de idei, aceeași ieșeni îl pot ”amenda” pe Maricel Popa în ziua votului.

Maricel Popa și controversatul afacerist Ioan Echimov forțează un contract de 20 de milioane de euro pentru Eky

Maricel Popa speră ca Eky Sam, firma de casă a Consiliului Județean Iași, controlată de controversatul om de afaceri Ioan Echimov, să fie declarată câștigătoare în cadrul unei licitații în valoare de aproape 20 de milioane de euro. După ce Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a cerut anularea contractului la cererea firmei controlate de Giani Canschi și reluarea licitației pentru lotul 3 din axa rutieră Iași-Suceava, Echimov forțează mâna judecătorilor pentru ca firma de casă a Consiliului Județean Iași să prindă și contractul de 20 de milioane de euro

Controversatul om de afaceri Ioan Echimov, partenerul lui Maricel Popa, forțează nota la contractul de 20 de milioane de euro pe care EkySam, firma de casă a Consiliului Județean Iași, l-a scăpat printre degete pe ultima sută de metri după ce combinația a fost stricată de intervenția unei companii deținute de Giani Canschi, și anume Daroconstruct SRL. Pe data de 24 august, EkySam a făcut recurs la Curtea de Apel Iași și a chemat în instanță asocierea formată din firmele Daroconstruct și Rutoador SRL în dosarul care are ca obiect „litigiu privind achizițiile publice”. CONTINUAREA AICI

Comentarii
Adauga un comentariu