Local

Meci incredibil în finala de la Concord Iași Open. Francezul Hugo Gaston a reușit să facă supriza și a ridicat marele trofeu „Mă simt foarte bine aici” – FOTO

Publicat: 17 iul. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Meci incredibil în finala de la Concord Iași Open. Francezul Hugo Gaston a reușit să facă supriza și a ridicat marele trofeu Mă simt foarte bine aici - FOTO
Hugo Gaston este marele câștigător ar trofeului Concord Iași Open

Ieșenii au avut parte de un meci incredibil în finala de la Concord Iași Open. Al șaselea favorit, Hugo Gaston, a reușit să câștige trofeul după ce l-a învins în trei seturi în finala pe Bernabe Zapata Miralles, favoritul numărul unu

Pe o căldură infernală, meciul s-a disputat imediat după finala de la dublu. Fanii au fost în număr foarte mare la arenă, unde au creat o atmosferă precum la meciurile mari ale tenisului. Partida a fost presărată cu tot felul de evenimente spectaculoase, dar și controversate, din partea celor doi jucători, însă la final doar unu putea ieși câștigător

Meci incredibil în finală

o poză cu Zapata Miralles
Ibericul Zapata Miralles a început foarte bine meciul, dar a pierdut ultimele două seturi

La începutul partidei, ibericul Zapata Moralles a început foarte încrezător, reușind să se distanțeze la 3-0. De-a lungul primului set a controlat toate mingile și a reușit să se impună cu scorul de 6-3. Totuși, francezul Hugo Gaston nu avea să se lase învins și a început al doilea set mult mai motivat.

La finalul setului doi tabela afișa scorul incredibil de 6-0 în favoarea lui Gaston, astfel era nevoie să se ajungă în setul decisiv. Cu siguranță cel mai spectaculos set, cu multă răsturnări de situație, break-uri și rebreak-uri din partea celor doi protagoniști. Jucătorul din hexagon a reușit să închidă setul și meciul cu 6-4.

„Eram pregătit fizic și mintal după primul set. Am făcut un al doilea set foarte bun, am lucrat la psihicul meu. Am avut un spirit de luptă care m-a ajutat să câștig, a fost foarte dificil, dar am reușit să câștig și asta a fost cel mai important. Mă simt foarte bine pentru a doua oară aici, oamenii sunt foarte drăguți aici, poate mă voi întoarce din nou aici, încă nu mă pot pronunța”, a declarat Hugo Gaston la finalul partidei.

O partidă intensă

o poză cu meciul final de la Concord Iași Open
În continuare se va desfășura competiția pentru fete la Baza Sportivă Ciric

Fiind un meci care s-a jucat cu marele trofeu pe masă, presiunea și-a spus cuvântul. Astfel cei doi jucători au apelat la diferite metode pentru a reuși să câștige. Fiind favoritul publicului, Zapata Miralles a apelat de multe ori la aplauzele fanilor pentru a pune presiune pe adversarul său.

De asemenea și Hugo Gaston a avut ceva probleme cu încheietura la mâna dreaptă și a necesitat atenția medicilor. Meciul dintre cei doi a durat peste două ore și a fost extrem de solicitant pentru cei doi, dar la final au dat mână, dând dovadă de fairplay. Totodată francezul a fost deranjat de faptul că oamenii din tribune foloseau evantaiele și îi distrăgeau atenția și s-a plâns arbitrului de acest lucru.

„Vreau să-l felicit pe adversarul meu pentru victorie, mulțumesc organizatorilor pentru tot ce mi-au oferit. E prima dată pentru mine la acest turneu, dar sper ca pe viitor să mă întorc deoarece m-am simțit foarte bine aici” a precizat Zapata Miralles după meci.

În finala de la Iași a avut loc un meci incredibil dintre doi tenismeni foarte buni. Hugo Gaston va primi 100 de puncte ATP și suma de 16.020 de euro, iar Zapata Miralles 60 de puncte ATP și 9.415 euro.

Comentarii
  • nu ne intereseaza tenisul.
    noi , iesenii, suntem doar cu fotbalul, ceva mici si manele, mai ales ca pe stadion poti injura in tribune pe adversari.

Adauga un comentariu