Sport

Meciul de rugby România – Belgia de la Botoșani a fost amânat. Rugby Europe a anunțat decizia ieri

Publicat: 13 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Meciul de rugby România  Belgia de la Botoșani a fost amânat. Rugby Europe a anunțat decizia ieri

Naționala României de rugby urma să întâlnească sâmbătă, la Botoșani, de la ora 15:00, reprezentativa similară a Belgiei, în ultima etapă din Rugby Europe Championship. Partida a fost amânată pentru o dată necunoscută. Pentru a preveni riscurile, forul european a decis amânarea partidei de la Botoșani. Mai mult ca sigur, e posibil ca ultima etapă a Rugby Europe Championship să se dispute la toamnă.

Stejarii erau în cantonament la Izvorani

Componenții lotului pregătit de Andy Robinson, aflați la Izvorani în cantonament, pleacă astăzi spre casele lor.

„În acest moment, ceea ce ar trebui să ne preocupe este siguranța jucătorilor pentru că toți au familii, au copii, e foarte important să nu-i expunem niciunui risc. Decizia Rugby Europe, pe care noi am susținut-o în totalitate, este o măsură foarte bună de precauție și prevenție, este foarte important să acționăm ferm acum pentru a nu permite extinderea numărului de infecții. Vom rămâne în contact permanent cu oficialii Rugby Europe și în funcție de cum va evolua situația vom stabili data la care vom juca acest ultim meci al sezonului Rugby Europe Championship”.

De asemenea, pe 10 martie, membrii Colegiului Director al Federației Române de Rugby au decis programarea competițiilor organizate de FRR, la toate categoriile de copii și juniori, după reluarea cursurilor școlare, anunțată pentru 22 martie. De asemenea, cele două turnee de rugby 7 DNS programate pentru weekendurile 14-15 martie si 21-22 martie au fost amânate pentru date ce vor fi stabilite și anunțate ulterior.

Adauga un comentariu