Coronavirus

Medicamentul banal care te ajută să lupţi cu coronavirusul. Toată lumea îl are în casă

Publicat: 17 mart. 2020

COVID 19, noul tip de coronavirus, poate fi tratat cu o cantitate mare de vitamina C, dar nu administrată pe cale orală, ci intravenos, deoarece efectele sunt de zece ori mai puternice, spun experții din China.

Guvernul de la Shanghai a recomandat tratarea COVID 19 cu vitamina C, dar administrată pe cale intravenoasă. Experții din China precizează că doza recomandată variază în funcție de gradul de severitate și complicații, de la 50 la 200 miligrame per greutatea corporală, pe zi. Dozele sunt între 4.000 și 16.000 mg pentru un adult, administrate intravenos.

Recent, în cazul a patru pacienți cu pneumonie coronavirală severă, dozele crescute de vitamina C au avut efecte incredibile. Cei în stare gravă au nevoie urgentă de tratament cu vitamina C, cât mai „agresiv”, pentru a învinge virusul ucigaș.

Studiile arată că nu antibioticele sau alte medicamente, ci banala vitamina C are rol benefic în tratamentul coronavirusului. 110.000 de persoane au fost infectate până acum la nivel global cu COVID 19.

Comentarii
 • Ce prostie,cum sa aiba toata lumea vitamina c intravenoasa ? Numai tampiti si idioti pe siturile astea,majoritatea sunt analfabeti si mincinosi.

 • Tampit esti tu ! – cine a zis ceva de „sa aiba toata lumea vitamina C intravenoasa” ?!
  Articolul (si jurnalistii care il colporteaza) vorbeste de administrarea (intravenoasa) la bolnavi, si inca la cei in stare grava – unde vezi tu toata lumea?!

  Mai mult, din moment ce sunt bolnavi grav (de Coronavirus – deci internati in sectii speciale), se subintelege ca administrarea se face de personalul medical – nu trebuie sa aiba cineva Vit. C fiole in casa, cu atat mai putin „toata lumea”.

  Trei la mana, cum esti prost de putzi, se pare ca habar n-ai ce efecte are Vit. C (in doze mari) in general, si cea administrata parenteral in special, in cazul infectiilor virale – efecte pe care, ca profesionist in domeniul sanatatii (dar si din propria experienta de pacient), le pot confirma ca benefice si semnificative.

  In concluzie, dupa ce ca dai in gropi de idiotzenie, mai si critici pe altii pentru ceea ce e, de fapt, propria-ti prostie!

 • Mă îngrijorează ceea ce citesc,deoarece așa era titlul știrii că orice om are tratament in casă ptr covid 19 și bineînțeles omul „anonim” era f stupefiat cum să aibă oricine vitamina C intravenoasă în casă .Eu chiar îi dau dreptate domnului ptr că eu deși am o boală autoimună (LES) și aproape singurul medicament la răceală este vitC nu o am in casă momentan Așa că să nu ne mai certăm din nimicuri , domnul doctor care i-a răspuns „anonim”-ului știe mai bine ce rol are Vit C fiole dar nu toată lumea o are la îndemână Sănătate și numai bine

 • coronaaaa un detergent pentru creere umane…sa inventat de mult penicilina cu efecte puternice pentru virusi si alte boli la plamini dar sunt interzise acum asa ca sugeti pastile in continuare.

 • coronaaaa un detergent pentru creere umane…sa inventat de mult penicilina cu efecte puternice pentru virusi si alte boli la plamini dar sunt interzise acum asa ca sugeti pastile in continuare.

 • Mda… asa este, toiti avem in casa vitamina C de administrat intravenos, CHIAR IN CANTITATI FOARTE MARI. Corecta constatare a autorului articolului………Sa-i uram succes in cariera !

 • Vit C agravează mai rău situația.Este o mare idioțenie ca se tratează cu vit C…Plachenil este mai eficient in caz ca ești contaminat..

 • Nu s-au exprimat corect. Vitamina C pentru administrare intravenoasă într-adevăr nu are toată lumea în casă. Dar trebuie un pic judecat. In spitale nu se prea găsește. In farmacii da. Dar e slăbuță, trebuie multe. Ideea e că în caz de simptome și de suspiciune de covid19, trebuie anunțat. Vindecarea merge de la sine daca sunt anulate simptomele și nu sunt alte boli asociate. Contează și rezistența organismului. Vitamina C chiar are efect benefic in acest caz.
  Și că o ultimă remarca, vreau sa spun că Penicilina de care zice domnul de mai sus, este antibiotic, și ca și alte antibiotice nu acționează asupra virusului. Antibioticele acționează doar pe bacterii care sunt cu totul altceva. Virusul moare la antivirale nu la antibiotice. Dar nu întotdeauna. Altfel se puteau demult trata și să dispară boli ca hepatitele virale sau mai grav, HIV.

 • Ca sa rezisti la viruși trebuie sa ai imunitate ,vitamina C ridica imunitatea,deci chinejii au facut concluzia prin injectarea intravenos in cantități mari a vitaminei C unii oameni devin mai rezistenți la virusul Corona si slava Domnului se vindeca

 • Vitamina c are contraindicatii, mai ales in bolile cardiace, categoria cea mai vulnerabila. Cum puteti recomanda ceva neavizat de specialist?

 • Chiar nu aveti nicio limita? Puteti publica orice? Vitamina C injectabila este „un medicament banal”??? Si toata lumea are in casa asa ceva???? Nene, cum va angajeaza in presă? Pe ce criterii? Va si plateste cineva pentru ce scrieti????

Adauga un comentariu