International

Medicii de la spitalul unde este internat Donald Trump: „Președintele se simte foarte bine“

Publicat: 03 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Medicii de la spitalul unde este internat Donald Trump Președintele se simte foarte bine
Medicii de la spitalul militar Walter Reed au declarat că președintele Donald Trump se simte foarte bine

Medicii de la spitalul militar Walter Reed, unde a fost internat, vineri, președintele Donald Trump, diagnosticat cu COVID, au anunțat sâmbătă dimineață că șeful Casei Albe „se simte foarte bine” și nu are nevoie de oxigen, având o saturație de 96 la sută.

Medicii au spus că sunt mulțumiți de progrese și că președintele a primit o primă doză de Remdesivir, tratamentul cu acest medicament urmând să fie continuat timp de cinci zile.

Medicii susțin că Donald Trump se simte foarte bine

Donald Trump nu a mai avut febră de 24 de ore, poate se respire și se poate plimba. Președintele simte că poate pleca și astăzi din spital, au spus medicii.

I-au fost monitorizate funcțiile cardiace, hepatice, renale și totul pare să funcționeze în regulă, dar cum coronavirusul are evoluții imprevizibile, este bine ca pacientul să fie supravegheat medical, au explicat medicii.

„Îl monitorizăm foarte atent pentru orice eventuală complicație fie din cauza coronaviruslui, fie a medicamentelor pe care i le dăm. Președintele este cu moralul foarte sus”, a declarat unul dintre medici.

Sean P. Conley, despre starea de sănătate a lui Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump a vorbit despre starea lui de sănătate. Donald Trump este tratat cu remdesivir şi „se odihneşte confortabil” după ce a fost dus la spital diagnosticat cu coronavirus, potrivit medicului său, citat sâmbătă de dpa.

„În această seară sunt bucuros să vă raportez că preşedintele este foarte bine”, a declarat Sean P. Conley într-un comunicat publicat de Casa Albă.

„El nu are nevoie de oxigen suplimentar, dar în consultare cu specialiştii am ales să iniţiem terapia cu remdesivir. El a terminat prima doză şi se odihneşte confortabil”.

Într-o postare pe Twitter, însuşi Trump a spus: „Mă simt bine, aşa cred! Mulţumesc tuturor. LOVE!!!”

Melaniei Trump: „Ne simțim bine și am amânat toate angajamentele viitoare“

Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, a reacționat astăzi după ce a aflat că este infectată cu VOID-19. Melania Trump a scris pe Twitter, că atât ea, cât și președintele, testați pozitiv pentru COVID-19, se simt bine și îi roagă pe cetățeni să se asigure că rămân în siguranță.

Melania Trump a scris pe Facebook faptul că ea și președintele SUA, Donald Trump, au COVID-19 și și-a amânat toate angajamentele.

„Așa cum au făcut prea mulți americani anul acesta, eu și Donald Trump suntem în carantină acasă după ce am fost testați pozitiv pentru COVID-19. Ne simțim bine și am amânat toate angajamentele viitoare. Vă rugăm să vă asigurați că rămâneți în siguranță și vom trece peste asta împreună”, a scris Melania Trump.

Donald și Melania Trump, confirmați cu coronavirus

Preşedintele american, Donald Trump, a anunţat joi seară că intră în carantină împreună cu soţia sa în aşteptarea rezultatelor testului COVID-19, transmite AFP.

Mai devreme, Donald Trump afirmase la canalul Fox News că şi-a făcut un test COVID-19, dar încă nu are rezultatele, după testul pozitiv al unei colaboratoare apropiate.

„Ea a fost testată pozitiv”, a declarat Donald Trump, confirmând informaţii de presă referitoare la Hope Hicks, consiliera sa apropiată. „Tocmai mi-am făcut un test, vom vedea”, a adăugat el, precizând că şi soţia sa, Melania, a fost testată.

„Voi avea rezultatele în această seară sau mâine dimineaţă. După cum ştiţi, petrec destul timp cu Hope, ca şi Prima Doamnă”, a continuat el.

Hope Hicks se afla la bordul Air Force One împreună cu preşedintele american când acesta a zburat marţi la Cleveland, în statul Ohio, pentru a participa la dezbaterea electorală cu Joe Biden.

De asemenea, ea a mers cu el miercuri în Minnesota pentru un miting de campanie.

Adauga un comentariu