Cancan ultimă oră

Medicul acuzat de viol de către Lolrelai, primele declarații: „A zis că se simte puțin amețită”

Publicat: 04 mart. 2021
Lolrelai aduce acuzații grave unui medic stomatolog
Lolrelai aduce acuzații grave unui medic stomatolog

Medicul stomatolog acuzat de viol a decis să vorbească, la Acces Direct. Dentistul susține că nu a avut nici un gest nepotrivit față de Lolrelai, ba chiar ar fi încercat să o apere și să o ajute, aceasta acuzând stări de rău după administrarea unei anestezii locale.

Medicul stomatolog acuzat de viol nu se mai ascunde și s-a decis să vorbească la Acces Direct. Bărbatul pe care nu mai puțin de șase tinere îl acuză că le-ar fi abuzat sexual susține că nimic din ceea ce Ștefania Costache, cunoscută de la show-ul IUmor ca Lolrelai, nu este adevărat.

Medicul stomatolog acuzat de viol rupe tăcerea

Acesta a declarat și în fața oamenilor legii că este nevinovat, ba chiar ar fi povestit cu lux de amănunte cum au decurs lucrurile între el și tânăra vloggeriță din ziua în care s-au cunoscut și până în noaptea neobișnuită.

„Am început o conversație cu ea. Am stabilit să ne întâlnim într-un loc public. Am fost la ea acasă să o iau, s-a urcat la mine în mașină, ne-am dus la o benzinărie și am băut o cafea. Am plecat să ne plimbăm prin oraș, în timpul ăla Ștefania a fost sunată de o prietenă, colega ei de apartament, și am stabilit să ne întâlnim cu ea, apoi le-am lăsat acasă.

Am stabilit cu ea să vina la mine la cabinet pentru a-i face o radiografie și o eventuală intervenție. Și-a făcut o radiografie panoramică, apoi i-am facut un detartraj și un periaj. A revenit pentru un tratament air-flow. I-am aplicat șapte pufuri de lidocaină, apoi gel anestezic, cu aromă de fructe. I-am spus să stea nemișcată patru minute. Nu mi-a spus că îi este rău. După cinci minute i-am spus să scuipe și să clătească.

Elimina cam mult sânge, mi-a spus că i se face rău când vede sânge, apoi a zis că se simte puțin amețită”, se arată în declarația medicului suspectat că ar fi abuzat de Lolrelai în timp ce aceasta zăcea inconștiență în patul său.

Mai mult, medicul descrie cum a i-a parcat mașina blondinei, deoarece aceasta și-o așezase greșit, mai multe mașini așteptând ca autoturismul să fie mutat. Ștefania se simțea rău la acel moment, fiind în imposibilitatea de a se urca la volan. Văzând că starea i se înrăutățește, medicul i-a propus acesteia să o ducă la apartamentul său, lucru cu care Lolrelai ar fi fost de acord, după cum se vede și pe imaginile de pe camerele de supraveghere din blocul în care medicul locuiește.

„Mașina Ștefaniei bloca circulația, m-am dus să îi parchez eu mașina. Ștefania mi-a spus că se simte amețită și că are stări de vomă. Ne-am dus la mine acasă, pentru că trebuia să o sun pe soția mea cu video-call.

Am întrebat-o dacă mă așteaptă jos sau vine cu mine. A spus că vine cu mine, a intrat, s-a descălțat și s-a pus în pat, cât am vorbit la telefon. Apoi am trezit-o și am dus-o acasă, nu am vrut să risc să o las la volan pentru că îi era rău”, a mai explicat presupusul medic violator.

Adauga un comentariu