Actualitate

Medicul Adina Alberts cere ajutor financiar pe Facebook: „Vreau să merg mai departe, dar acum am nevoie de ajutorul dumneavoastră”

Publicat: 06 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Medicul Adina Alberts cere ajutor financiar pe Facebook Vreau să merg mai departe dar acum am nevoie de ajutorul dumneavoastră
Medicul Adina Alberts susține că are nevoie de ajutor financiar în lupta pentru dreptate. ”Vreau să merg mai departe dar acum am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Fluxul de informații este prea mare. Munca este asiduă și permanentă. Tot ceea ce am făcut până acum am făcut singură. Mai departe am nevoie de colaboratori. Lupta este inegală”, scrie medicul pe o rețea socială

Medicul Adina Alberts face o declarație care a surprins multă lume. Aceasta susține că are nevoie de ajutor financiar în lupta pentru dreptate. ”Vreau să merg mai departe dar acum am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Fluxul de informații este prea mare. Munca este asiduă și permanentă. Tot ceea ce am făcut până acum am făcut singură. Mai departe am nevoie de colaboratori. Lupta este inegală”, scrie medicul pe o rețea socială.

Medicul estetician a adăugat că a fost alături de oamenii care au cerut ajutorul, înființând o asociație pentru bătrâni și bolnavi.

Dr. Adina Alberts, despre terapiile bune pentru combaterea pandemiei

Medicul a menționat că întotdeauna și-a dorit ca oamenii să cunoască care sunt terapiile benefice pentru combaterea pandemiei de Covid-19, dar și care sunt măsurile exagerate și aberante.

”Dragii mei,

De anul trecut, de la începutul pandemiei, am făcut absolut tot ce mi-a stat în putință să ajut, să fiu lângă oamenii care au avut nevoie de mine. Am înființat o asociație, am avut grijă de cei vârstnici, de cei bolnavi. Am devenit pe rând, medic voluntar Crucea Roșie și medic voluntar Centrul Caraiman din Sectorul 1. Nu am încetat niciodată lupta pentru viață, sănătate și adevăr. Am dorit să știți care sunt terapiile bune pentru combaterea pandemiei, care măsuri au fost exagerate sau chiar aberante. Ba mai mult, care măsuri nu au nici o legătură cu binele nostru și v-ar afecta sănătatea. Toate informațiile mele au venit întotdeauna cu documente solide și fapte, nu am inventat sau spus lucruri fără sens”, a transmis dr. Adina Albert, medic estetician.

Adin Alberts: ”Am supărat autoritățile cu dovezile pe care le-am promovat”

„De aproximativ trei luni lupta s-a amplificat! Iar în ultima vreme s-a acutizat! Nu trece zi fără să nu fiu atacată, să nu mi se spună impostoare, mincinoasă si alte lucruri. Eu nu vreau decât să ajut! Am fost și sunt mereu sinceră. Zi de zi primesc sute de mesaje de la dvs. Foarte mulți mă susțineți și mă încurajați. Suntem tot mai mulți cu fiecare ceas. Împreună devenim o forță.

Nu voi da înapoi, nu mă voi opri din această luptă. Vreau să merg mai departe dar acum am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Fluxul de informații este prea mare. Munca este asiduă și permanentă. Tot ceea ce am făcut până acum am făcut singură. Mai departe am nevoie de colaboratori. Lupta este inegală. Mă lupt cu niște forțe inepuizabile, care folosesc banii publici, adică ai noștri, ai tuturor!

Eu, de una singură, sunt epuizată! Orice donație mă va ajuta pe mine ca să vă ajut pe voi.

Pentru adevăr!

Pentru sănătatea noastră a tuturor!

Vă invit să donați aici! Mulțumesc!”, scrie medicul Adina Alberts pe o rețea socială.

Adina Alberts a fost reclamată la Colegiul Medicilor: „Am zece plângeri. Nu, nu de la pacienți!”

Marți, 23 martie, medicul chirurug estetician Adina Alberts a transmis că a fost chemată la Colegiul Medicilor București, unde i s-a comunicat că au fost depuse zece plângeri împotriva ei. În plus, aceasta a precizat că plângerile nu sunt din partea pacienților.

Plângerile împotriva Adinei Alberts au vizat declarațiile acesteia despre Ivermectină, dar și cele despre tratamentul pe care l-a folosit pentru a se vindeca de COVID-19.

„Tocmai m-am întors de la Colegiul Medicilor București! AM 10 PLÂNGERI!

7 pe subiectul Ivermectină și 3 pentru că am publicat tratamentul cu care eu m-am vindecat de Covid! Și care ulterior a devenit OFICIAL!

Cred că în acest moment am intrat în CARTEA RECORDURILOR, ca fiind medicul cu cele mai multe plângeri concomitente…Nu, nu de la pacienți! Voi reveni cu detalii, în curând!”, a anunțat medicul.

Adauga un comentariu