National

Adina Alberts a fost reclamată la Colegiul Medicilor: „Am zece plângeri. Nu, nu de la pacienți!”

Publicat: 23 mart. 2021

Marți, 23 martie, medicul chirurug estetician Adina Alberts a transmis că a fost chemată la Colegiul Medicilor București, unde i s-a comunicat că au fost depuse zece plângeri împotriva ei. În plus, aceasta a precizat că plângerile nu sunt din partea pacienților.

Plângerile împotriva Adinei Alberts au vizat declarațiile acesteia despre Ivermectină, dar și cele despre tratamentul pe care l-a folosit pentru a se vindeca de COVID-19.

„Tocmai m-am întors de la Colegiul Medicilor București! AM 10 PLÂNGERI!

7 pe subiectul Ivermectină și 3 pentru că am publicat tratamentul cu care eu m-am vindecat de Covid! Și care ulterior a devenit OFICIAL!

Cred că în acest moment am intrat în CARTEA RECORDURILOR, ca fiind medicul cu cele mai multe plângeri concomitente…Nu, nu de la pacienți! Voi reveni cu detalii, în curând!”, a anunțat medicul.

Adina Alberts: „Schemele de tratament COVID-19 de succes ar trebui făcute publice”

Adina Alberts l-a felicitat pe Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii „Subiectiv” de la Antena 3, pentru că a făcut publică schema de tratament pe care a urmat-o și care l-a ajutat să se vindece de coronavirus. Ea este de părere astfel de demersuri, care au avut succes ar trebui făcute publice pentru că, din fiecare se pot extrage beneficii, mai ales că unii pacienţi nu pot ajunge repede la medicul de familie imediat ce au aflat că au fost infectaţi cu virusul SARS-COV-2.

„Ceea ce deranjează, cred eu, este faptul că un medic a expus, public, o conduită, sau o rețetă pe care o folosește pentru pacienții pe care îi are. Ăsta cred că este motivul pentru care deranjează foarte tare public.

Dumneavoastră în calitate de pacient, aveți libertatea să expuneți această rețetă și este un lucru benefic pentru că sunt convinsă că sunt foarte mulți pacienți care nu pot ajunge la medicul de familie atât de repede, având în vedere că medicii de familie nu lucrează în weekend.

Poate medicul de familie este în concediu medical, bolnav fiind, și atunci asistații, sau cetățenii, sau pacienții care au nevoie de acest medic de familie nu au acces atat de repede”, a mai spus medicul Adina Alberts.

Schema de tratament urmată de Adina Alberts, atunci când a avut COVID-19. Adina Alberts, reclamată la Colegiul Medicilor

Medicul Adina Alberts a făcut public schema de tratament pe pagina sa de Facebook. Aceasta spune că majoritatea medicilor de familie o dau celor testați pozitiv la SARS-Cov2.

„Marea majoritate a medicilor de familie sunt de acord cu această schemă de tratament:

 1. Azitromicina cp de 500 mg, 1cp/ zi, 5-7 zile.
 2. Paracetamol cp de 500 mg, 1cp la 8 ore, în caz de febră sau dureri, 14 zile.
 3. Aspenter, cp de 75 mg, 1 cp pe zi, 14 zile.
 4. Medrol cp 4 mg, 1 cp /zi timp de 2 zile, apoi 2 cp/zi încă 2 zile, apoi câte 3 cp/zi până la 10 zile, la ora 10 dimineața.
 5. Protecție gastrică. Sunt multe variante. De exemplu: Omeran cp 20 mg, 1 cp la 12 ore, 14 zile.
 6. Probiotice. Sunt multe variante. De exemplu: Linex forte cp 60 mg, 1-2 cp pe zi, 14 zile.
 7. Antitusive. Sunt multe variante. De exemplu: BronhoKlir, 5 ml de 3 ori/zi, cât persistă tusea.
 8. Septosol cu albastru de metilen pentru igiena orofaringiană, 1-3 cp/zi, 14 zile
 9. Vitamine C 2 g/zi, 14 zile
 10. Vitamina D 1000 UI/ zi, 14 zile.
 11. Zinc cp 25 mg, 2 cp/zi, 14 zile.

DIETA HIPOSODATĂ este indicată cât timp durează administrarea preparatelor cortizonice. ( Medrol, Dexametazona)

Preparate de genul suplimentelor alimentare precum Quercitină, Echinaceea, Cătină, Extract de coacăz negru, Propolis, Coenzima Q10, etc, sunt binevenite în aceste vremuri. E bine să le aveți în casă și să vi le administrați și preventiv. Pe rând“, a scris medicul Adina Alberts pe pagina e ei de Facebook.

Adauga un comentariu