BZI LIVE

LIVE VIDEO – Medicul ieşean care a văzut toată lumea călătorind de 2, 3 ori pe an! Dr. Irina Cațighera, prezentă la BZI LIVE va povesti cum a afectat pandemia de Covid-19 excursiile sale, dar şi ce locaţii plănuieşte să viziteze – FOTO

Publicat: 16 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luni, 17 august de la ora 13:00 la BZI LIVE va veni dr. Irina Cațighera, medicul ieşean care a văzut toată lumea. Pasionată de călătorii şi crearea unor experienţe unice, invitata Biancăi Ciubotariu va discuta despre cum i-a afectat pandemia de Covid-19 călătoriile şi care sunt următoarele locaţii pe care vrea să le viziteze.

Totodată, medicul ieşean va discuta despre reluarea activităţii de la Maternitatea Cuza Vodă din Iaşi pentru pacientele care îşi pot face gratuit testul Babeş Papanicolau, testul de depistare a cancerului de col uterin. Lunile trecute, o pacientă care şi-a efectuat acest test, a aflat că suferă de cancer de col uterin în stadiu avansat. Despre beneficiile efectuării acestui test, despre categoria de vârstă care poate beneficia de gratuitate şi despre pacientele care depistează că au leziuni precanceroase ne va povesti dr. Irina Cațighera la BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi.

 

Adauga un comentariu