Titlurile zilei

Medicul Nicolae Ioanid de la IRO Iași este cercetat de polițiști într-un dosar penal surprinzător! A cedat nervos după ce a ieșit din sala de operații. S-a răzbunat pentru că nu încăpea pe stradă cu un bolid marca Lexus

Publicat: 18 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Medicul Nicolae Ioanid de la IRO Iași este cercetat de polițiști într-un dosar penal surprinzător A cedat nervos după ce a ieșit din sala de operații. S-a răzbunat pentru că nu încăpea pe stradă cu un bolid marca Lexus
Medicul Nicolae Ioanid de la IRO Iași are plângere penală pentru distrugerea unei mașini

Medicul Nicolae Ioanid de la Institutul Regional de Oncologie (IRO) Iași a fost reclamat la Poliție pentru distrugerea unei mașini. Plângerea penală a fost depusă la secția a IV-a Poliție. Incidentul a avut loc pe data de 15.06.2020. Reclamantul susține că medicul i-a zgâriat mașina și i-a spart aripa din spate. Prejudiciul a fost calculat la aproape 2.000 lei. Medicul nu reușea să se strecoare cu autoturismul Lexus pe lângă un Citroen parcat neregulamentar

Medicul oncolog Nicolae Ioanid de la Insititutul Regional de Oncologie (IRO) Iași s-a ales cu dosar penal pentru distrugere în urma unui incident petrecut pe data de 15.06.2020. În jurul orei 13:00, în zona străzii Pantelimon, din spatele Curții de Apel Iași, medicul a devenit violent când aleea a fost blocată de o mașină parcată. Aflat la volanul autoturismului personal, marca Lexus RX 450h, doctorul de la Institutul Regional de Oncologie Iași și-a dat seama că nu poate traversa zona. Nervos, a coborât și a început să vandalizeze o mașină parcată, marca Citroen. Proprietarul nu se afla atunci în preajma autoturimului. Plângerea penală a fost depusă la sediul secției a IV-a Poliție.

Dosar penal după ce ar fi trecut cu cheia prin portiera mașinii parcate și a îndoit ștergătoarele

La un moment dat, Viorel P., proprietarul autoturismului Citroen, s-a întors și a dat nas în nas cu medicul Nicolae Ioanid, care în continuare afișa un comportament deplasat. Inițial, păgubitul a crezut că este vorba despre un simplu conflict în trafic.

„În ziua respectivă m-am dus cu treabă la un avocat. Am parcat într-o zonă destul de îngustă. Am lipsit 6 minute, iar în bord aveam numărul de telefon. Nu am parcat cu rea intenție. Văd că ștergătoarele sunt date peste cap. Consideram că i-am făcut un neajuns și i-am cerut mii de scuze. Când să mut mașina, văd că oglinda din dreapta era dată peste cap. Nu știu dacă a rupt-o. Ies din mașină și văd mașina zgâriată și chiar cu o gaură în aripă. L-am întrebat de ce a făcut asta și mi-a spus că «așa-ți trebuie»”, a precizat Viorel P.

Medicul Nicolae Ioanid este acuzat că a adresat injurii și amenințări în plină stradă

Viorel P. a mai precizat că scandalul a escaladat, moment în care a sunat la numărul unic de urgență 112.

„El mi-a lăsat și un bilet pe parbriz pe care a scris: «nesimțitule». M-a înjurat, mi-a spus: «lasă că te f.t» Eu nu văzusem ce mi-a făcut la portieră. Tot timpul am fost împăciuitor. I-am zis să sunăm la 112. A spus că el îl sună direct pe comandant. Voia să arate că are cunoștințe și relații. Am sunat eu până la urmă. Au venit cei de la Poliția Locală, care mă luau pe mine de ce am parcat. Le-am spus că am greșit, că am stat doar șase minute și că sunt dispus să plătesc amenda. În timp ce mă certam, s-a apropiat un bărbat. Am crezut că doar se uită. Mi-a spus că îl știe pe individ (medicul Nicolae Ioanid) și că mă ajută ca martor. Mi-a spus că i-a înjurat mama și că face scandal. Până la urmă am ajuns la secția a IV-a și am făcut plângerea penală pentru distrugere. Aștept să primesc un răspuns. Doresc să recunoască fapta și să plătească pagubele”, a mai spus Viorel P.

La o primă estimare, pagubele sunt de aproape 2.000 de lei. Pe lângă dosarul penal, medicul riscă să plătească și daune morale.

Medicul Nicolae Ioanid susține că se întorcea acasă după o zi grea la IRO Iași și s-a supărat când a văzut aleea blocată

Contactat telefonic, medicul a negat acuzațiile de distrugere aduse de proprietarul autoturismului Citroen. Nu știa detalii despre dosarul penal întocmit. În ziua incidentului, medicul se întorcea de la IRO Iași.

„Nu am niciun punct de vedere. Era blocat accesul spre locul de parcare. Am venit de la serviciu după o zi lungă, de la operații. I-am ridicat ștergătoarele pentru că nu a lăsat un număr de telefon”, a precizat medicul Nicolae Ioanid de la IRO Iași. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) au deschis un dosar penal pe numele medicului. „Polițiștii au deschis dosar penal pentru distrugere și fac verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a declarat Anca Vîjîiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Este unul dintre cei mai căutați medici din oraș, cererea pacientelor fiind foarte mare

Nicoale Ioanid este unul dintre cei mai căutați medici chirurgi din Iași. O bună parte din carieră a fost medic ginecolog la Maternitatea „Cuza Vodă”. Medicul Nicolae Ioanid operează cel mai mult paciente identificate cu cancer la sân. În 2015, două paciente diagnosticate cu cancer de col uterin au suferit intervenții de ultimă oră, ce nu necesitau radioterapie după operație și nici înainte. Pentru ca intervenția să reușească, medicul s-a specializat mai multe luni în Germania, unde acest tip de intervenție este frecvent întâlnit.

Adauga un comentariu