Local

Medicul rezident beat care a rupt cu maşina un stâlp din zona Bucium Iași a fost reținut de oamenii legii – EXCLUSIV, UPDATE

Publicat: 09 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Oamenii legii din Iași l-au reținut pe Abo Foul Mahdi, medicul care a intrat într-un stâlp din zona Bucium a fost reţinut. Conform datelor existente, medicul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

Prietena lui, cea care se afla în momentul producerii accidentului în dreapta acestuia se află internată la spital. Conform medicilor, starea pacientei nu este una gravă.

UPDATE: Medicul rezident a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Medicul beat care a provocat accidentul rutier din Bucium a fost reținut de polițiștii din Iași

Conform datelor existente până la această oră, Abo Foul Mahdi, medicul beat care a intrat cu mașina într-un stâlp din zona Bucium din Iași a fost reținut pentru 24 de ore pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice dar și pentru vătămare corporală din culpă. Iubita lui, pasagerul din dreapta al autoturismului se află internată în spital. Sursele medicale spun că starea de sănătate a tinerei este una stabilă, viața ei nefiind pusă în pericol.

Bărbatul a condus haotic, părăsind carosabilul și a intrat într-un stâpl. În pofida impactului deosebit de grav, bărbatul a scăpat cu câteva zgârieturi. De altfel, polițiștii rutieri prezenți la fața locului au constatat că tânărul consumase alcool. Acesta avea o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Medicul va fi prezentat în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Martorii povestesc faptul că în zonă s-a auzit o bubuitură puternică ce i-a speriat. Aceștia au afirmat că nu au văzut în zonă un asemenea eveniment și că se miră cum au scăpat cu viață cele două persoane care se aflau în mașină:

„S-a auzit o bubuitură puternică, pe urmă au venit de la poliție, pompieri… Ferească Dumnezeu! Nu am văzut în viața mea așa ceva. Nu știu cum au scăpat cu viață oamenii ăștia. Stâlpul a căzut peste mașină, a zdrobit-o”, a spus un localnic.

Accident grav în aceeași zonă, cu câteva ore înainte

Cu doar câteva ore înainte, în aceeași zonă s-a mai produs un eveniment în care au fost implicate două mașini. Un autoturism marca Mazda a intrat în coliziune cu un autoturism marca BMW. Accidentul rutier a fost unul destul de grav, circulația în zonă fiind restricționată minute bune. Polițiștii rutieri au constatat că ambii șoferi consumase alcool. Totuși, se pare că unul dintre ei consumase și substanțe interzise. Vorbim despre șoferul autoturismului marca Mazda care, după ce au venit rezultatele de specialitate a fost reținut pentru 24 de ore de oamenii legii urmând să fie prezentat în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Adauga un comentariu