International

Meghan Markle, interesată de parcursul politic al SUA. Ducessa de Sussex s-ar gândi serios să candideze la președinție

Publicat: 05 iul. 2022
Ducessa de Sussex s-ar gândi serios să candideze la președinție

Dat fiind faptul că viața restrictivă de la Palatului Buckingham s-a dovedit a fi o piatră de hotar pentru prințul Harry și soția sa Meghan Markle, care au ales să renunțe la viața regală, noi teorii vin să umple golul lăsat de lipsa de claritate cu privire la adevăratele motive care au stat în spatele deciziei celor doi. Acum, discuția capătă valențe de ordin politic.
Presa internațională ia în calcul existența unor ambiții politice ale lui Meghan Markle, după interviul acordat de soția prințului Harry cu privire la interzicerea avorturilor în SUA.

Meghan Markle, interesată de parcursul politic al SUA

Meghan Markle a apărut fără pălăria protocolară, luând parte la o discuție cu celebra feministă Gloria Steinem, dar și cu jurnalista Jessica Yellin de la Vogue, despre recenta hotărâre a Curții Supreme a SUA de a anula decizia Roe vs. Wade, care timp de 50 de ani a stipulat că avortul este un drept constituțional.

„Ei bine, Gloria, poate că se pare că tu și cu mine vom face în curând o excursie la Washington împreună”, a transmis Meghan în cadrul interviului.

Dan Wootton, editorialist al Daily Mail, pune gaz pe foc, povestind „o conversație pe care am avut-o cu unul dintre colaboratorii apropiați ai lui Meghan, din ce în ce mai frustrat, la începutul anului 2019, pe măsură ce relațiile ei în cadrul familiei regale deveneau tot mai toxice”.

Conform lui Wootton, colaboratorul ar fi spus: „Acum sunt convins că se întâmplă ceva mai mare aici – un eventual plan care implică o candidatură la o funcție publică în America.Meghan Markle ar plănui să candideze la alegerile din SUA
Este obsedată de politica americană. Cred că noi [n.a. familia regală] suntem acum doar o treaptă spre ceva ce ea consideră mult mai important și mai atractiv”, ar fi spus colaboratorul în cauză, conform Daily Mail.

„Cred că dacă Meghan și Harry ar renunța vreodată la titlurile lor, ea s-ar gândi serios să candideze la președinție”

De altfel, Meghan Markle, care a renunțat la viața regală în 2020, s-a arătat interesată de a „ieși la vot”, luând parte la diverse evenimente organizate de „When All Women Vote”, creată de Michelle Obama, soția fostului președinte al SUA, Barack Obama.

„Știu cum este să ai o voce și, de asemenea, cum este să te simți fără voce”, a declarat Meghan în cadrul interviului, în timp ce un apropiat al său a transmis, pentru Vanity Fair că: „Unul dintre motivele pentru care a fost atât de dornică să nu renunțe la cetățenia americană a fost pentru a avea opțiunea de a intra în politică. Cred că dacă Meghan și Harry ar renunța vreodată la titlurile lor, ea s-ar gândi serios să candideze la președinție”, transmitea acesta, conform News.com.
Comentarii
Adauga un comentariu