Cancan ultimă oră

Melissa, fiica logodnicului Adrianei Bahmuțeanu, după ce testul de paternitate a ieșit pozitiv: „Niciodată nu o să accepte că sunt copilul lui”

Publicat: 21 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Melissa fiica logodnicului Adrianei Bahmuțeanu după ce testul de paternitate a ieșit pozitiv Niciodată nu o să accepte că sunt copilul lui
Melissa, fiica logodnicului Adrianei Bahmuțeanu, după ce testul de paternitate a ieșit pozitiv

Melissa, fiica logodnicului Adrianei Bahmuțeanu, după ce testul de paternitate a ieșit pozitiv. Recent, George Restivan a aflat rezultatele testului ADN pe care a vrut să-l facă, după ce Melissa a venit cu o serie de argumente în care a pretins că este fiica lui.

Într-adevăr, conform rezultatelor, spusele tinerei sunt adevărate, însă logodnicul Adrianei Bahmuțeanu refuză să creadă acest lucru. Vrea să repete testul în America, astfel că fiica lui nu a mai putut păstra tăcerea după cele auzite. Iată cum a reacționat!

Melissa, fiica logodnicului Adrianei Bahmuțeanu, după ce testul de paternitate a ieșit pozitiv

Fără a sta pe gânduri, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a vrut să facă testul de paterniatate. A primit recent rezultatele, care confirmă că Melissa este fiica lui. Dacă înainte de a face testul ADN spunea că indiferent cum o să fie, o să o ajute pe tânără, lucrurile pare că au luat o altă întorsătură.

Melissa nu a acceptat să afle de la televizor toate aceste informații, inclusiv că tatăl ei vrea să repete testul de paternitatea în America. Fără a ezita, a oferit o primă reacție, în care a dezvăluit că și dacă se mai fac 100 de teste, George Restivan tot nu o să accepte că ea este fiica lui și o să își vadă în continuare de viața și lucrurile lui ca și cum nu s-ar fi aflat acest secret.

„Pot să fac 100 de teste, iar el niciodată nu o să accepte ideea că sunt copilul lui. Iar acum vrea să facă testul în America pentru ce?! Până acum a spus că IML-ul este sigur. Acum nu mai este IML-ul sigur? Că nu a ieșit rezultatul cum a vrut el?!”, a mărturisit tânăra la Antena Stars.

Melissa, acuzații la adresa tatălui ei

Melissa se aștepta ca după ce George Restivan primea rezultatele, să o sune sau să îi scrie un mesaj în care-i spune ce s-a întâmplat. Din nefericire, nu a primit vreun semn, ci a aflat de la televizor și de la știri faptul că testul a ieșit pozitiv și într-adevăr este fiica logodnicului Adrianei Bahmuțeanu. A fost cu adevărat indignată de gestul tatălui ei și a venit totodată cu o serie de acuzații și reproșuri.

„Până să vină testul spunea că are încredere în laboratoarele de la IML. Eu să aflu de la televizor că vrea să facem test în America?! Părerea mea este că trebuia să mă anunțe și pe mine, nu să aflu de la televizor. Că mama nu i-a spus că este însărcinată, pentru că ar mai fi fost cu alți bărbați. Poftim?! Nu e adevărată treaba asta și el știe foarte bine. El și dacă va face testul în Irlanda și va ieși pozitiv, el tot va spune că eu nu sunt copilul lui, la fel cum a spus și aseară că el nu poate să aibă sentimente față de mine. Este ceva normal, dar nu te da cine nu ești”, a concluzionat ea la Antena Stars.

Adauga un comentariu