Stiri si curiozitati

Mesaje creștine de încurajare. Cum să îți arăți susținerea față de persoanele demoralizate

Publicat: 08 apr. 2021
Femeie se tine cu mainile de cap intr-un bar
Mejsale crestine de incurajare sunt extrem de importante pentru persoanele aflate intr-o perioada mai putin fasta a vietii

Persoanele demoralizate au nevoie mereu de mesaje creștine de încurajare. La fel ca în cazul persoanelor bolnave, aceștia trebuie să fie marginalizați, ridiculizați sau tratați cu lipsa de respect. Toți cei care le sunt apropiați trebuie să aibă grijă să îi scoată din acea stare.

Mesaje creștine de încurajare

În momentele în care o persoană este cu moralul la pământ, are nevoie de o vorbă bună sau de o încurajare care să îi mai aline suferința. Fie că primesc o vorbă bună sau li se face un gest frumos, este extrem de important să nu fie lăsați deoparte.

Persoanele apropiate trebuie mereu să fie în preajma lor și să le ofere suportul moral de care au nevoie. Poate că în acele momente grele, faptul că cineva îi va alina durerea pe care o are în suflet cu ajutorul unui mesaj, îl va face mult mai pozitiv.

În cele ce urmează vă prezentăm o serie de mesaje creștine de încurajare.

Îngerii să te vegheze mereu și să-ți readucă sănătatea.

Fie ca Bunul Dumnezeu să te binecuvânteze cu darurile sale, cu sănătate și liniște.

Știu că treci printr-un moment greu, dar se spune că nimic nu este întâmplător, iar acum, cu siguranță, noi oportunități îți vor apărea în cale.

Sunt sigur că Dumnezeu are ceva mult mai bun pregătit pentru tine.

Sunt sigur că Dumnezeu a pregătit ceva deosebit pentru tine. Roagă-te mereu!

Domnul să fie înaintea ta ca să îți arate calea cea bună.

Domnul să fie lângă tine să te mângâie când îți este greu.

Dacă nimeni nu te prețuiește, nu uita că tu ai valoare în ochii lui Dumnezeu.

Lasă-l pe Dumnezeu să preia controlul asupra vieții tale. El lucrează perfect.   

Mesaje creștine de încurajare pentru femei

Femeile sunt ființe mai sensibile și pot fi mult mai ușor de supărat. Unele vorbe le pot demoraliza extrem de repede și în acele clipe nu ar trebui lăsate singure. Decepțiile în dragoste pot fi și ele extrem de dificile. Din aceste motive femeile trebuie mereu susținute și alinate cu mesaje frumoase.

Mai jos vă prezentam o serie de mesaje creștine de încurajare pentru femei.

Păstrează-ți sufletul curat și încrederea că totul va fi bine, iar soarele va răsări, din nou, pe strada ta.

O femeie nu are voie niciodată să fie tristă. Bucură-te de viață, de lucrurile mici, păstrează-ți credința și idealurile și vei vedea că lucrurile se vor rezolva.

„Nu contează atât de mult ce faci, ci câtă dragoste pui în ceea ce faci.” – Maria Tereza

Ce este al tău este pus deoparte. Rezolvă-ți cu liniște și încredere problemele pe care le ai și oferă-ți șansa, din nou, la fericire.

Încearcă ca de fiecare dată când cineva trece printr-o perioadă nefastă să îi transmiți mesaje creștine de încurajare. Simplu fapt că rostești niste cuvinte îl poate ajuta enorm. Niciodată nu se știe când vei avea și tu nevoie de suport moral din partea apropiaților, iar atunci iți vei da seama cât de mult contează.

Adauga un comentariu