Stiri si curiozitati

Mesaje creștine de încurajare pentru bolnavi. Cum să îți arăți suportul față de persoanele în suferință

Publicat: 30 mart. 2021
Doua femei isi dau mainile
Cele mai frumoase mesaje crestine pentru bolnavi

Atunci când o persoană trece prin momente grele, este bine să le fim alături cu mesaje creștine de încurajare pentru bolnavi. Prin acest lucru o să le demonstrăm că nu sunt singuri în aceste clipe și că mereu cineva se gândește la ei.

În momentul în care vrem să ne arătăm suportul față de o persoană bolnavă, cuvintele sunt greu de găsit. Frica că am putea spune ceva greșit ne fac să ezităm să folosim anumite cuvinte.

Mesaje creștine de încurajare pentru bolnavi

Pentru a nu ajunge într-o situație penibilă și a evita frazele banale v-am pregătit o serie de mesaje de încurajare pentru persoanele care suferă. Atunci când aveți la îndemână cuvintele potrivite, puteți să îi schimbați starea persoanei bolnave și să îi readuceți zâmbetul pe buze.

Aceasta va simți că poate din nou să își atingă obiectivele, să își recapete încrederea în sine și să nu renunțe la luptă. Sprijinul moral pe care îl oferiti va avea efecte extrem de benefice asupra acelei persoane.

Mai jos vă prezentăm câteva sugestii de mesajele creștine de încurajare pentru bolnavi.

Cea mai mare greșeală pe care o poți face în viață este frica constantă de greșeli.

În loc să trăiești și să te bucuri de viață, tu suferi de la fleacuri. Respiră adânc și mergi doar înainte!

Nu are sens să găsești un loc în care să te simți bine. Trebuie să înveți să-l creezi acolo unde deja ești.

Nu poți schimba direcția vântului, dar poți ridica mereu pânzele pentru a-ți atinge obiectivul.

Când te simți foarte rău, ridică-ți capul. Cu siguranță vei vedea lumina soarelui.

Când îți dorești ceva cu adevărat, întregul Univers te va ajuta să-ți facă dorința realitate.

Poți vedea doar ceea ce crezi. Crede și vei vedea.

Dacă nu crezi în tine, nu vei obține nimic. Prin urmare, evită-i pe cei care te fac să te îndoieșți de propriile tale abilități.

Vreau să știi că în acest moment nu ești singur. Sunt mulți ca tine. Mulți. Doar că tu nu-i cunoști. Iar acest lucru confirmă faptul că din urma oricărei situații trebuie de luat experiența și de mers mai departe!

Mesaje pentru cei adormiți și familiile lor

Pentru a ne arăta afecțiunea și faptul că suntem mereu alături de familia și rudele celor trecuți în neființă transmite anumite mesaje de condoleanțe pentru cei adormiți. În postul Paștelui, biserica ține timp de șase săptămâni, în fiecare sâmbătă, o slujbă pentru pomenirea celor adormiți.

Iată o scurtă selecție de mesaje:

Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții. Dumnezeu să o/îl ierte!;

Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire;

Dumnezeu a hotărât să vă despartă şi să pună capăt unui drum presărat cu dragoste şi dăruire. Sincere condoleanţe!;

Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă. În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Odihnească-se în pace!

Pentru a nu ajunge în situații mai critice, este foarte bine ca mereu să transmitem mesaje creștine de încurajare pentru bolnavi. Starea acestora se poate schimba radical, iar cuvintele rostite sau scrise au puterea de a ajuta persoana în suferință.
Adauga un comentariu