National

MESAJE RUSALII 2020. Cui îi spunem „La mulţi ani” de Rusalii

Publicat: 06 iun. 2020

MESAJE RUSALII 2020. De Rusalii, mulţi romani le sărbătoresc pe femeile care poartă numele ROXANA şi RUXANDRA. Aşadar, dacă doriţi să le transmiteţi un mesaj femeilor speciale din viaţa ta de ziua lor, dăm ales câteva exemple de MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE RUSALII.

MESAJE DE RUSALII. MESAJE DE „LA MULŢI ANI, ROXANA!”, „LA MULŢI ANI, RUXANDRA!”
MESAJE DE RUSALII. De ziua ce-ţi surade-n prag/ Şi-i porţi frumosul nume,/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/ Şi mai frumos pe lume!

Ne gândim cu toţii la tine şi pentru că astăzi este o zi specială îţi urăm un sincer La Mulţi Ani!

MESAJE DE RUSALII. Sper că ziua numelui tău să îţi aducă multe motive de a sărbători. La mulţi ani!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinţe să devină realitate. La mulţi ani!

MESAJE DE RUSALII. Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros La Mulţi Ani multă sănătate, realizări şi tot ce vă doriţi alături de cei dragi.

MESAJE DE RUSALII. Toate florile din lume pentru tine Maria! Să ai o zi superbă şi să te bucuri de ziua numelui tău la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La mulţi ani!

MESAJE DE RUSALII. Mesaje frumoase de Rusalii

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!

MESAJE DE RUSALII. De ziua numelui tău îţi doresc să ai o zi superbă şi un an plin de realizări. La mulţi ani încununaţi de succes!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată şi un an plin de realizări. La mulţi ani înfloritori!

MESAJE DE RUSALII. O zi specială pentru un angajat deosebit. La mulţi ani de ziua numelui tău!

MESAJE DE RUSALII. Ce nu ai voie să faci în această zi ca să nu ai ghinion tot anul. Top recomandări

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului numai bine.

MESAJE DE RUSALII. Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie că florile iubirii să-ţi împodobească viaţă şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele.

Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani. La Mulţi Ani!

MESAJE DE RUSALII. MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE RUSALII- MESAJE DE „LA MULŢI ANI, ROXANA!”, „LA MULŢI ANI, RUXANDRA!”

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez că toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări astfel încât acest nou an să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani!

Îţi urez La Mulţi Ani, pentru că porţi acest nume şi fie că Sfântul pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

MESAJE DE RUSALII. De ziua numelui tău şi în orice altă zi îţi urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii şi să rămâi cu multe amintiri plăcute. Să ai o zi excelentă!

Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni.

Să ai parte de sănătate, multe realizări şi să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulţi ani, de ziua numelui!

MESAJE DE RUSALII. Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani!

Adauga un comentariu