Local

Mesajul sfâşietor al soţiei tânărului motociclist mort în cumplitul accident de astăzi de la Iaşi: “Era totul pentru mine, era sufletul meu”

Publicat: 17 aug. 2020
ALT=«Iubita motociclistului decedat în cumplitul accident care a avut loc astăzi în Iași a postat un mesaj emoționant»
Iubita motociclistului decedat în cumplitul accident care a avut loc astăzi în Iași a postat un mesaj emoționant

Un accidet rutier care a avut loc astăzi în Iași a îndoliat o famile. Tânărul motociclist care a decedat în urma impactului cu un autoturism avea 25 de ani şi un copil în vârstă de 1 an. Partenera de viață a lui Bogdan Ionuț a postat în urmă cu câteva minute un mesaj emoționant pe o rețea de socializare.

„Toată lumea confundă aceste aspecte cu dragostea insa realitatea dragostea este singurul sentiment care acoperă durerea și poate face pe cineva sa se simta mai bine . Se spune ca cel mai greu lucru din lume sa pierzi pe cineva pe care îl iubești. Foarte adevărat dar nimic nu doare mai tare pe lumea asta sa iti pierzi jumătate sufletului. Pe cineva alături de care ai îmbătrânit ,și pe care l-ai privit crescând în fiecare zi. Cineva care ti-a arătat cum sa iubești. Este cel mai rau lucru care i se poate petrece cuiva. Soțul meu a murit subit. Mi-a adus cea mai mare durere acesta cumplita zi și nu o pot accepta vreodată.

Mi-a adus atât de multă bucurie acesta relație minunată și frumoasa .Era totul pentru mine, era sufletul meu. Acești 12 ani de relație m-a învățat sa iubesc necondiționat. Am trăit totul impreuna la cea mai frumoasa intensitate”, se arată în mesajul tinerei.

În ciuda eforturilor echipei medicale, tânărul nu a mai avut nicio șansă

Astăzi, un accident rutier s-a produs între localitățile ieşeane Lețcani și Valea Lupului. În cadrul accidentului au fost implicate un autoturism și o motocicletă. Potrivit autorităților, distanța de frânare în cazul autoturismului s-a întins pe 17 m. În pofida eforturilor depuse de medicii prezenți la fața locului, viaţa motociclistului nu a mai putut fi salvată. Acesta a murit lăsând în urmă o familie îndurerată. Dumnezeu să-l ierte. În momentul ajungerii echipajului medical la fața locului starea lui de sănătate era una foarte gravă. La faţa locului au intervenit polițiștii rutieri. Un echipaj de la Terapie Intensivă Mobila a încearcat timp de zeci de minute manevrele de resuscitare, însă din păcate fără rezultat.

În urma impactului, porțiunea de drum de la Lețcani a fost blocată. Conform martorilor, conducătorul motocicletei ar fi încercat să efectueze o manevră de depăşire prin dreapta maşinii implicate. În acel moment, şoferiţa a încercat la rându-i să facă spre dreapta, iar motociclistul a intrat din plin în maşină. Impactul a fost unul puternic ce l-a proiectat pe motociclist la câţiva zeci de metri de la locul acestuia.

Testată cu aparatul alcooltest, s-a constatat că şoferiţa nu consumase alcool. Tânărul motociclist, Bogdan Ionuț avea 25 de ani. La faţa locului a venit de urgenţă familia bărbatului. Conform spuselor acestora, tânărul are un copil în vârstă de 1 an.

Comentarii
  • Pastrati macar limitele decentei.Nu este momentul sa facem circ din durerea unui om,ramasa datorita destinului vaduva si cu un copil.Dumnezeu sa le dea putere si bafta ca soarta sa nu le fie mai potrivnica decat le-a fost pana acum.Dumnezeu sa-l odihneasca!!!

  • Se circula cu viteza in Ro.Ne apropiem de 900 de morti de la inceputul anului rezultati din accidente rutiere .Toate aceste accidente se produc datorita nerespectarii regimului de viteza SIMPLU.Amenzile si asigurarile mici fac pe roman sa nui mai pese de ceilalti participanti la trafic
    Circulati regulamentar si veti fi in siguranta,cedati de la voi daca este cazul si nu fiti Incapatinati .In final toata lumea este va fi bine

Adauga un comentariu