Mesajul tranșant transmis de mama Ștefaniei Stănilă lui Krișan, la Survivor: „Andrei, ai grijă!”

17 mai 2023, 12:33,
BZI.ro, în Cancan

Pe 24 mai 2023 se bate gongul! Competiția Survivor România va susține marea finală în cursul serii de miercuri. Până atunci, însă, concurenții rămași în show trebuie să treacă prin probe de foc. Chiar și emoționale, pentru că sunt departe de casă! În ediția 58, care va rula în această seară, va avea loc proba de comunicare. Mama Ștefaniei Stănilă va transmite un mesaj și lui Andrei Krișan.

El și ex-gimnasta au devenit apropiați, în ultima vreme.

A mai rămas puțin, iar telespectatorii vor afla cine este marele câștigător al trofeului Survivor România și a premiului în valoare de 100.000 de euro. În cursul serii de miercuri, 24 mai 2023, va avea loc marea finală a show-ului de la Pro TV. Până atunci, însă, concurenții trebuie să mai treacă printr-o serie de probe solicitante.

Mesajul tranșant transmis de mama Ștefaniei Stănilă lui Krișan, la Survivor

În seara aceasta, când va rula ediția cu numărul 58, concurenții vor avea parte de ultima probă de comunicare. Premiul este pe măsură, de altfel, chiar cel mai mare de până acum. Și anume, concurentul care câștigă proba va beneficia de un apel video cu familia.  Câștigătorul probei a fost chiar Andrei Krișan, având posibilitatea de a împărți acest premiu cu doi dintre colegii lui.

Pentru că Andrei Krișan a câștigat proba de comunicare, a ales să împartă acest beneficiu cu Ștefania Stălină și Carmen Grebenișan. Precum și în cazurile precedente, fostul Războinic a ales să împartă câștigul cu cele două concurente de care este mai apropiat.

Evident, cel mai interesant moment a fost dialogul dintre Ștefania Stănilă și mama ei. Femeia a avut un mesaj și pentru colegul fostei gimnaste, Andrei Krișan, de care Ștefi s-a apropiat mult în ultimele săptămâni: „Andrei, ai grijă de fete, Andrei!”.

Totodată, vă reamintim faptul că avem și primele trei nume ale concurenților care vor ajunge în finala Survivor România. După ce totemul de imunitate a fost câștigat de Dan Ursa, Alexandra Porkolab a utilizat „semnul imunității ascunse” (dăruit de Andreea Moromete). Apoi, după ce au fost efectuate nominalizările, Carmen Grebenișan a intrat pe lista concurenților care ajung în finală.

De ce a plecat Ionuț Iftimoaie de la Survivor!

După ce Ionuț Iftimoaie a decis să se retragă din ringurile de bătaie și să se stabilească definitiv în Bacău, se confruntă cu o serie de probleme privind procesele deschise pe numele său. Mai exact, după ce a decis să-și construiască un mall în locul său natal, fix lângă două blocuri unde credea, probabil, că nu va avea nicio bătaie de cap, fostul kickboxer s-a „lovit” de Daniel Adobriței, dezvoltatorul imobiliar al blocurilor în cauză. La mijloc ar fi, de fapt, o serie de nereguli după care s-ar fi ghidat Iftimoaie atunci când a decis să realizeze construcția. O presupusă distanță nerespectată între clădiri de fostul concurent de la Survivor, funcționare fără autorizație de incendiu… Daniel Adobriței le dă în vileag pe toate, potrivit cancan.ro.

Numai că Ionuț Iftimoaie a fost, la rândul său, contactat de publicația noastră pentru a-și susține punctul de vedere. Fostul kickboxer susține, printre altele, că problemele pe care le are în speța dată reprezintă un motiv pentru care a părăsit Survivor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *