Actualitate

Mesajul unui protestatar din București: „Mă aştept, în urma protestelor, la demisia lui Arafat și la abrogarea legii 55/2020”

Publicat: 30 mart. 2021
protest anti-restricții în București
În Piața Victoriei sunt prezenți sute de protestatari de toate vârstele şi categoriile sociale

Potrivit Antena 3, protestatarii care au venit în seara zilei de marți, 30 martie, în Piaţa Victoriei, după ce au protestat anterior în Piaţa Universităţii, au plecat spre Palatul Cotroceni.

Unul dintre protestatarii din Piața Victoriei a fost intervievat, pentru a-și face cunoscute nemulțumirile. Astfel, el a precizat că măsurile anti-COVID-19 nou introduse depășesc orice limită. Regulile de până acum au fost respectate cu sfințenie, însă „ce e prea mult e prea mult”.

Mesajul unui protestatar din București: „Mă aştept să revenim la normalitate dar nu normalitatea lui Iohannis”

În Piața Victoriei sunt prezenți sute de protestatari de toate vârstele şi categoriile sociale. Printre ei se numără un tănăr care își motivează decizia de a participa la manifestații și vorbește despre așteptările pe care le are la finalul acestora.

„Am ieşit în această seară pentru a-mi exprima nemulţumirea faţă de felul în care este gestionată pandemia, mai ales cu privire la ultimele măsuri, care sunt aberante, n-au nicio logică şi ne încalcă drepturile şi libertăţile fundamentale într-un mod grosier.

Mă aştept, în urma protestelor, la demisa lui Arafat, la abrogarea legii 55/2020 (legea privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, n.r.) care este neconstituţională şi mă aştept ca tot mai mulţi oameni să vină aici să ceară aceste lucruri. Mă aştept să revenim la normalitate dar nu normalitatea lui Iohannis”, a spus un protestatar intervievat în direct la Antena 3.

Tânărul a fost întrebat care dintre restricţii l-au nemulţumit cel mai mult, iar el a răspuns:

„Ultimele. Am stat în casă când a trebuit, am purtat mască, dar ce e prea mult e prea mult”, a răspuns el.
Adauga un comentariu