WoW!

Mesajul viral al unei asistente medicale. ”O sa va arat un truc magic care va fereste de gripa”

Publicat: 25 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mesajul viral al unei asistente medicale. O sa va arat un truc magic care va fereste de gripa

O asistenta medicala din Statele Unite ale Americii a transmis pe Facebook un mesaj care a devenit viral. Tanara ii invata pe oameni ca lucrurile simple functioneaza cel mai bine, atunci cand vrem sa ne ferim de virusurile gripale.

”O sa va arat un truc magic care va tine departe de virusurile gripale. Spalati-va pe mani! Acest gest este vital, in acest sezon. In plus, camerele de garda ale spitalele sunt o adevarata pepiniera de virusuri gripale, in aceasta perioada, asa ca va sfatuiesc sa nu ajungeti la urgente decat daca problema pe care o aveti e cu adevarat urgenta!”, a explicat asistenta intr-un video postat pe Facebook.

Un alt aspect pe care il aduce in discutie este si prevenirea raspandirii gripei printr-un alt gest simplu: sa va acoperiti gura cu unul din brate, atunci cand tusiti sau stranutati, asa cum este exemplificat in imaginea de mai jos:

”Pentru cei care nu stiu cum se transmite gripa, va spun ca singura modalitate prin care o puteti lua este pe gura, nas sau ochi. Asta inseamna ca daca atingi ceva cu mana si apoi te freci la ochi, poti lua gripa, daca cineva tuseste langa tine si inhalezi pe nas sau pe gura, poti lua gripa. Asa ca, spalati-va bine pe mani ca sa va protejati si acoperiti-va gura si nasul atunci cand tusiti sau stranutati ca sa ii protejati pe ceilalti”, transmite tanara asistenta.”

Adauga un comentariu