Culinar

Metoda de a prepara cea mai fragedă carne de vită la cuptor

Publicat: 27 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Metoda de a prepara cea mai fragedă carne de vită la cuptor

Să prepari carne de vită delicioasă nu e tocmai simplu, motiv pentru care îţi recomandăm să descoperi cea mai simplă reţetă de marinadă.

Ai nevoie de:

  • – 700 de grame de carne de vită
    – 200 ml de vin alb sec
    – 100 ml de oţet balsamic
    – 100 de ml de ulei de măsline
    – o linguriţă de rozmarin
    – sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Amestecă oţetul balsamic cu vinul şi uleiul de măsline, iar apoi adaugă rozmarinul şi piperul. Spală carnea bine şi usuc-o cu un prosop de hârtie, iar apoi toarnă marinada peste carne şi las-o timp de două ore. Toarnă marinada peste carne şi las-o să se întrepătrundă aromele timp de două ore sau chiar şi peste noapte.

Ulterior, aşezaţi carnea într-o vadă de copt şi preîncălziţi cuptorul la 195 de grade Celsius. Coaceţi carnea pentru 30 de minute. Serviţi-o tăiată felii subţiri, cu salată de murături.

Adauga un comentariu