Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
Să prepari carne de vită delicioasă nu e tocmai simplu, motiv pentru care îţi recomandăm să descoperi cea mai simplă reţetă de marinadă.
Amestecă oţetul balsamic cu vinul şi uleiul de măsline, iar apoi adaugă rozmarinul şi piperul. Spală carnea bine şi usuc-o cu un prosop de hârtie, iar apoi toarnă marinada peste carne şi las-o timp de două ore. Toarnă marinada peste carne şi las-o să se întrepătrundă aromele timp de două ore sau chiar şi peste noapte.
Ulterior, aşezaţi carnea într-o vadă de copt şi preîncălziţi cuptorul la 195 de grade Celsius. Coaceţi carnea pentru 30 de minute. Serviţi-o tăiată felii subţiri, cu salată de murături.