Local

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară va fi depusă azi la ora 17:00 la Capela de la Cimitirul Sf Petru şi Pavel. Când va fi înmormântată

Publicat: 24 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Familia îndurerată a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară va depune trupul aceştia la Capelă de la Cimitirul Sf. Petru și Pavel. Toţi cei care au cunoscut-o pe artistă ieșeana care a decedat în cursul nopţii trecute îi pot aduce un ultim omagiu.

Vă aducem aminte faptul că mezzosoprana Maria Macsim a murit după o lungă suferinţa provocată de un presupun accident casnic. Concret, femeia a căzut de pe scările din casa acesteia din Aroneanu. Totuşi, bărbatul artistei a lăsat-o să agonizeze timp de 8 ore. Aceasta a suferi accidentul în urmă cu câteva luni iar de atunci a trecut prim mai multe operații și a fost în permanență într-o luptă pentru supraviețuire. Din nefericire, aceasta nu a mai putut lupta.

Femeia a murit după ce a suferit o embolie pulmonară, iar vestea a venit ca un şoc pentru cei care o cunoşteau. Aşadar, Opera Naţională Iași şi-a exprimat un mesaj de condoleanţe pe o reţea de socializare.

Mulţi dintre cunoscuţi au trimis mesaje de condoleanţe şi de susţinere pentru familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară.

Sincere condoleanțe. Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară va fi înmormântată pe data de 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, la ora 14.00

DETALII DESPRE SUBIECT AICI

Adauga un comentariu