Local

A murit mezzosoprana Maria Macsim Nicoară! Ce s-a întâmplat? EXCLUSIV

Publicat: 24 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A murit mezzosoprana Maria Macsim Nicoară Ce s-a întâmplat EXCLUSIV
A murit mezzosoprana Maria Macsim Nicoară

Veste tristă pentru cei care o cunoşteau pe mezzosoprana Macsim Nicoară. Aceasta a murit  în cursul nopții de 23 spre 24 decembrie 2020  în urmă după o luptă grea generată de un incident casnic.

În cursul nopții de 23 spre 24 decembrie  s-a stins din viață mezzosoprana Macsim Nicoară. Starea ei de sănătate era precara fiind imobilizată la pat după ce, conform datelor preliminare, ar fi căzut pe scările din casă în care locuia împreună cu soţul ei în Aroneanu. Conform informatiilor EXCLUSIVE obtinute de reporterii BZI.RO se pare că ar fi murit după o embolie pulmonară.

 

Maria Macsim Nicoară a ajuns in stare gravă la spital după ce ar fi cazut de pe scări

Deşi există o anchetă în curs, conform informaţiilor existente până la această dată, Maria Macsim Nicoară a ajuns de urgenţă la spital după ce ar fi suferit un accident casnic. Concret, aceasta ar fi căzut de pe scările din locuinţa sa din Aroneanu. Ancheta este una extrem de grea pentru că anchetatorii au luat şi iau în considerare mai multe ipoteze.

Codrin Nicoară a precizat în fața anchetatorilor că soția sa, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, a căzut pe scările interioare în formă de spirală.

Reporterii BZI.RO au pus cap la cap firul poveştii şi au relatat în numeroase articole ce s-ar fi întâmplat în casa din Aroneanu deţinută de Maria Macsim Nicoară şi Codrin Nicoară. Se pare că mezzosoprana a fost găsită de soţ în jurul orei 23.00. Bărbatul ar fi pus-o pe femeie în pat unde a lăsat-o până dimineaţa. Ulterior, soacra femeii, Viorica Nicoară a sunat, dimineaţa la numărul unic 112 şi a anunţat evenimentul tragic care a avut loc în casă. Conform unui calcul simplu făcut de anchetatori dar şi de jurnaliştii bzi.ro, mezzosoprana ar fi stat în agonie timp de 8 ore.

Mezzosoprana Macsim Nicoară a fost operată de mai multe ori

După teribilul presupus accident casnic (spunem presupus pentru că o anchetă este în plină desfăşurare iar anchetatorii iau în calcul şi tentativă de omor), Maria Macsim Nicoară a fost operată de mai multe ori. Ultima operaţie pe care artista a avut-o a fost cu scurt timp în urmă. Medicii din cadrul Spitalului Nicolae Oblu din Iași afirmau la acea dată că starea ei este una stabilă şi că a trecut cu bine de operaţie. Totuşi, artistă fusese din nou internată la Secţia de Terapie Intensivă din cadrul spitalului mai sus amintit.

În cele din urmă, pe data de 8 iulie , mezzosoprana fusese externată din spital. La solicitarea familiei, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară din Iaşi a fost externată. Aceasta se afla, la momentul externării la Spitalul Clinic de Recuperare după ce în prealabil fusese transferată de la Spitalul Nicolae Oblu din Iași.

Ce este embolia pulmonară

O embolie pulmonară este un blocaj al uneia sau mai multor artere care alimentează plămânii. Acest blocaj este cel mai adesea cauzat de un cheag de sânge (flebita sau tromboză venoasă) care se deplasează la plămâni din altă parte a corpului, foarte des de la picioare. Embolia pulmonară poate apărea şi la oameni sănătoși. O embolie pulmonară poate fi extrem de periculoasă pentru sănătate. Tratamentul prompt cu medicamente anti-coagulante poate reduce considerabil riscul de deces. Detalii aici despre ce este embolia pulmonară

Colegii de la Operă Naţională Romana Iaşi au transmis un mesaj după decesul mezzosopranei

Marius Marius Aftaragaci, unul dintre colegii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a tramsis un mesaj emoţionant. Pe o reţea de socializare acesta a postat versurile unei poezii. Toată familia mezzosopranei se află în stare de șoc si suferă după greaua pierdere.

La revedere, Maria! ?️
Să te odihneşti în pace! ?
„Dacă în ceea ce priveşte trupul nostru s-a spus că „pământ suntem şi în pământ ne vom întoarce”, în ceea ce priveşte sufletul, „lumină suntem şi în Lumină ne vom întoarce”. Suntem cu adevărat „lumină din Lumină”. Dumitru Constantin Dulcan
Noapte de decembrie
„…Dar scrumul sub vatră, deodată, clipește…
Pe ziduri, aleargă albastre năluci…
O flacără vie pe coș izbucnește,
Se urcă, palpită, trosnește, vorbește…
„Arhanghel de aur, cu tine ce-aduci?”
Și flacăra spune: „Aduc inspirarea…
Ascultă, și cântă, și tânăr refii…
În slava-nvierii îneacă oftarea…
Avut și puternic emir, voi să fii.”
Și flacăra spune: „Aduc inspirarea
Și-n alba odaie aleargă vibrarea…” se arată în postare

Adauga un comentariu