Prima pagină » IT&C » Mi-am uitat modelul de deblocare la telefon Samsung. Ce poți face în aceasta situație
Mi-am uitat modelul de deblocare la telefon Samsung. Ce poți face în aceasta situație

Mi-am uitat modelul de deblocare la telefon Samsung. Ce poți face în aceasta situație

01 apr. 2021, 15:35, 1 ,
BZI.ro, în IT&C

Adesea, utilizatorii de telefoane inteligente numai știu modelul sau codul pentru a debloca dispozitivul lor Samsung. Acest lucru se poate întâmpla din diferite motive:

  • Ați uitat modelul de deblocare.
  • Toate încercările de deblocare au fost deja utilizate.
  • Erori de sistem.
  • Cineva a schimbat modelul sau parola de la telefon (prieten, soție, copil).

Prin urmare, pe internet apar tot mai des oameni disperați care au un telefon original Samsung și nu știu că să deblocheze dispozitivul

În acest articol, am colectat cele mai frecvente metode pentru rezolvarea unor astfel de situații care vă vor ajută să restabiliți rapid accesul și, în unele variante, fără a pierde date.

Mi-am uitat modelul de deblocare la telefon Samsung. Deblocați telefonul Samsung cu ajutorul ajutorul contului Google

O opțiune destul de simplă este folosirea serviciului Android Manager oferit de cei de la Google. Majoritatea telefoanelor ce rulează Android au deja o adresă de Google asociată cu telefonul. Pentru a folosi aceasta metodă telefonul trebuie să aibă acces la internet.  Pentru a debloca telefonul intrați pe site-ul android https://android.com/find. Aici trebuie să vă logați cu același cont de google de pe telefon. Pe acest site puteți să vedeți locația telefonului, puteți să-l securizați și puteți să-i ștergeți toate datele. Pentru a reseta modelul sau pinul de deblocare trebuie să mergeți la secțiunea Secure Device. Aici o să vă ceara să puneți o parola noua. La câteva secunde după ce ați făcut asta o să puneți introduce aceiași parola și pe telefon că să-l deblocați.

Deblocați telefonul Samsung folosind serviciul Find My Mobile de la Samsung

Compania Samsung au preinstalat în toate telefoanele lor un serviciu cu care iți poți găsi telefonul. Acest serviciu poate fi folosit și să blocați sau deblocați telefonul de la distanta cu ajutorul internetului. Pentru a folosi aceasta metodă trebuie să aveți creat un cont de Samsung pe telefon și aceasta să fie conectat la internet. Tot ce trebuie să faceți este să vizitați site-ul https://findmymobile.samsung.com/ de pe un calculator sau laptop. Aici trebuie să vă logați cu același cont că și pe telefon. După ce te-ai logat mergeți la secțiunea Lock my phone și setați o parolă noua. După câteva minute veți putea folosi parola să deblocați și telefonul vostru.

Mi-am uitat modelul de deblocare la telefon Samsung. Cum puteți debloca telefonul

Daca aveți un telefon mai vechi care rulează o versiune de Android 4.4 sau mai veche este foarte ușor să resetați modelul sau pinul telefonul. Pe aceste telefoane tot ce trebuie să faci este să introduce un model greșit până ce pe telefon apare mesajul “Încearcă în 30 secunde”. Odată cu apariția acestui mesaj apare și o alta opțiune “Am uitat modelul”. Dacă alegeți aceasta opțiune trebuie să introduceți contul și parola de contul Google, după care telefonul vă fi deblocat.

Mi-am uitat modelul de deblocare la telefon Samsung. Deblocați telefonul folosind factory reset

Dacă nicio metoda prezentata mai sus nu merge, ultima opțiune este resetarea la setările de baza. Această metoda va șterge și datele de pe telefon, dar veți putea utiliza telefonul în continuare. Acest proces depinde de versiunea telefonului.

Primul pas este să închizi telefonul. În continuarea tine apăsat butonul de Power și cel volum până când pe ecranul telefonului vă apărea un meniu. Cu ajutorul butoanelor de volum navighezi la “Recovery Mode” și apeși volumul de power pentru a confirma selecția. Apoi selectezi „Wipe data/factory reset”. După ce telefonul va termina procesul, telefonul vă revenii la setările din fabrica. Dacă ați ajuns în aceasta situație puteți încercă să vă recuperați pozele de pe telefonul Samsung.

Comentarii
  • Cum pot scoate un model de pe telefon numai că nu o mai știu telefonul este Samsung a13 ajutatima va rog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *